POMRAČENJE UMA: / Romarijev popis najboljih nogometaša začudit će ali baš sve

Image

Umirovljeni brazilski majstor nogometne lopte Romario sastavio je popis petorice najboljih nogometaša svih vremena koji je u najmanju ruku vrlo čudan.

20.2.2016.
16:44
VOYO logo

Nije nepoznanica da su nogometni napadači ljudi velikog ega i još većeg mišljenja o sebi, a Romario i sam, očito, spada među takve. Osvajač naslova svjetskog prvaka iz 1994. godine imao je uspješnu karijeru i dan danas smatra ga se za jednog od najboljih napadača svih vremena. Ipak, o njegovom popisu najboljih svakako se može lamentirati, a on izgleda ovako:

Messi i Ronaldo nisu mu niti blizu

1. Pele. 2. Romario. 3. Diego Armando Maradona. 4. Ronaldo Nazario. 5. Zinedine Zidane.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bolji od mene bio je samo Pele. Posebice uzme li se u obzir moja visina, činjenica da nisam bio atleta i da sam napravio sve što sam napravio za mene mora biti mjesta na popisu", tvrdi danas aktivni političar uz dodatak da će se jednoga dana na ovoj listi naći imena Lionela Messija i Cristiana Ronalda, no za njih još ondje nema mjesta.

Kao, recimo, niti za Johana Cruyffa ili Franza Beckenbauera i njima sličnih velikana. Jednako tako, uvjeren je da će njegov sunardonjak Neymar biti u društvu najboljih svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo