POMAMA ZA MANDŽUKIĆEM: / Od ljeta ponovno u starom dresu!?

Mario Mandžukić prošlo je ljeto nakon četiri godine napustio Njemačku i prešao u redove španjolskog prvaka Atletica, ali samo godinu dana kasnije ponovno bi mogao zaigrati u Bundesligi.

26.3.2015.
9:50
VOYO logo

Prema pisanju njemačkog magazina Kickera, za 28-godišnjeg hrvatskog napadača ozbiljno je zagrizao njegov bivši klub Wolfsburg u kojem je igrao od 2010. do 2012. godine. Još se lani nagađalo da Vukovi žele vratiti Mandžukića iz Bayerna, ali spomenuti časopis tvrdi da je posao tada propao jer je naš nogometaš tražio preveliku plaću.

Čelnike Wolfsburga to očito nije pokolebalo, pa bi ovo ljeto opet mogli pokušati realizirati transfer, a u tu su svrhu navodno već angažirali posrednika u pregovorima Giacoma Petralita koji je ranije surađivao s klubom na dovođenju Andrea Schürrlea i Josuhe Guilavoguija. Mandžukićev ugovor s Atleticom vrijedi do 2018. godine, ali u posljednje vrijeme španjolski mediji pišu o njegovim napetim odnosima s trenerom Diegom Simeoneom, tako da nije isključena mogućnost odlaska s Vicente Calderona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atletico je platio Bayernu 22 milijuna eura za hrvatskog reprezentativca i za očekivati je da ga nema namjeru pustiti za puno manji iznos, ali Wolfsburgu novac nije problem. Uostalom, za Schürrlea je platio Chelseaju 32 milijuna eura, a iz istog je kluba doveo i Kevina de Bruynea za 22 milijuna. Osim Mandžukića, navodi Kicker, Wolfsburg razmatra i dovođenje Romelua Lukakua (21) iz Evertona, ali odšteta za njega bi mogla biti znatno veća.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo