UZ NEOČEKIVANI PORAZ

POMAHNITALI GOLMAN RAZLJUTIO TRENERA JURIĆA: ‘Bili smo naivni, a on će biti kažnjen’

Neočekivan poraz od momčadi koja pobjedu nije upisala još od sredine rujna pretrpjela je nogometna momčad Genoe hrvatskog trenera Ivana Jurića u nedjelju na domaćem travnjaku. Konačnih 3-4 protiv Palerma i to nakon 2-0 i 3-1 vodstva razljutili su Palermova šefa struke.

Naivnom je svoju momčad nazvao Jurić i obećao kaznu za svog vratara Mattiju Perina koji je kraj utakmice obilježio nervoznim nesportskim potezom za koji je zaslužio direktan crveni karton. U pitanju je odgurivanje Ilije Nestorovskog.

“Shvaćam napetost, ali Mattia je profesionalac, a ono što je napravio je ozbiljna pogreška. Bit će kažnjen!, obećao je Jurić čija je momčad Palermu poslužila za prekid niza od dvanaest utakmica bez pobjede, odnosno devet uzastopnih ligaških poraza.

“Bila je to utakmica u kojoj je moja momčad stvorila mnogo šansi, a u kojoj smo doživjeli težak udarac. Ono što moramo jest podići glave, iz ovog izvući pozitivne stvari i one negativne pokušati popraviti. Moji su igrači razočarani više od ikoga drugoga ovim rezultatom. Primili smo praktička dva jednaka gola i promašili niz izglednih prilika kojima bismo povećali vodstvo koje smo imali”, opisao je tijekom ogleda Jurić uz dodatak:

LAZIO DOBIO FIORENTINU: ‘Fenjeraš’ Palermo preokrenuo protiv Jurićeve Genoe

“Istina je da smo mislili da imamo sve pod kontrolom i da smo već pobijedili Palermo, no bili smo u krivu. U momčadi imamo neke mlade igrače, a oni su ispali prilično naivni. Ne mogu reći da je ova bila izvedba za zaborav, možda tek podsjetnik koliko je nogomet nepredvidljiv.”

Povratak na Net.hr