POLUDJELI ZA NJIM: / Talijanski velikani i jedan turski klub zainteresirani za zvijezdu Rijeke

Image

Turski i talijanski mediji raspisali su se o budućnosti Stefana Ristovskog.

20.6.2017.
12:37
VOYO logo

Pa tako Lazialita javlja kako bi makedonski branič mogao završiti u redovima Lazija ako Silvan Widmer ne stigne iz Udinesea u poslu vrijednom 8 milijuna eura. U Turskoj, pak, BS16 piše da se za potpis trenutnog člana Rijeke bore Bursaspor, Genoa i Fiorentina. Odšteta potencijalnog transfera mogla bi iznositi 2.5 milijuna eura, ali sve su to za sada špekulacije.

Image
Image

KAKAV OBRAT! Jedan od ključnih igrača Rijeke odbacio transfer, ostaje u šampionskoj momčadi

Bradarić ostaje u Rijeci

Vrijedi spomenuti kako ponajbolji igrač Rijeke Filip Bradarić, prema vlastitim riječima, ostaje na Rujevici i kreće po Ligu prvaka. Isto tako, u ponedjeljak, nekoliko sati prije nego što je stigla potvrda Andrijaševićeva transfera na Rujevici je trogodišnji ugovor sa bijelima s Rujevice potpisao je i novi veznjak Damjan Đoković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

OSTALI BEZ FRANKA, ALI ODMAH ODGOVORILI S POJAČANJEM: Prije Rijeke igrao za 13 klubova

Đoković potpisao za bijele s Rujevice

Riječ je o 27-godišnjem veznjaku rođenom u Zagrebu koji je nogometno odrastao u Rotterdamu zbog čega osim hrvatske ima i nizozemsku putovnicu. Đoković je u Rijeku stigao iz redova talijanske Spezije potpisavši ugovor na tri godine, a kako će i sam istaknuti najbolje se osjeća u sredini vezne linije.

PRVA REAKCIJA IZ RIJEKE: ‘Teško je bilo što reći o suparnicima, ali jedna sretna okolnost nas posebno veseli’

Velški prvak The New Saints i prvak Gibraltara Europa mogući su suparnici nogometaša Rijeke u drugom pretkolu Lige prvaka. Prva utakmica između TNS-a i Europe igra se 27. ili 28. lipnja na stadionu Park Hall u Oswestryju, a uzvrat 4. ili 5. srpnja u Faru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izbjegnute dvije 'mine' u ždrijebu za Ligu prvaka

Rijeka je na kraju na krilima sreće uspjela izbjeći dvije "mine" i kao posljednje izvučeni nositelj natrčati na par kakvoga su trener Matjaž Kek i njegovi igrači mogli samo poželjeti u ovoj fazi natjecanja.

Naravno, to ne znači da su već izborili treće pretkolo Lige prvaka i još najmanje četiri europske utakmice (u slučaju ispadanja u trećem pretkolu LP bijele čekaju nastupi u play off-u EL)...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ipak su ovo kvalifikacije u kojima igraju prvaci svojih država!" upozorava trener Rijeke Matjaž Kek, javlja riječki Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo