BIT ĆE LJUTITIH

POLOVICA IH TUGUJE, POLOVICA SLAVI: Vijest s Emiratesa definitivno će podijeliti navijače Arsenala

Opjevana sezona 2003/04 u kojoj je momčad Arsenala stigla do naslova najbolje u Premier ligi i pritom nije upisala niti jedan prvenstveni poraz, ujedno je i posljednja u kojoj su se takvom trofeju veselili navijači tog londonskog kluba.

Osvojeno je potom još nekoliko trofeja u FA kupu, nekoliko puta slavljena pobjeda u Community Shieldu, no ono ‘pravo’ navijači čekaju već prilično dugo. Arsenal je vrlo čestu blizu konačne nagrade, no od spomenute 2004. godine nikad na nju nije stavio ruku, a klupski navijači često zbog toga prst krivnje usmjeravaju prema menadžeru Arseneu Wengeru i njegovoj škrtosti.

Arsenal je klub koji igra lijep nogomet i dobro posluje, a francuski menadžer momčadi jedan od zaslužnih za to. Poznat po tome da nije spreman ‘iskrcati’ kao ostali kandidati za naslov, Wenger je obično u očima navijači i glavni krivac zbog suše u riznici trofeja. A sad je stigla vijest koja bi mnoge među njima mogla dodatno razljutiti.

Dugovječni šef struke u Arsenalu, klubu čiju je nogometnu momčad preuzeo 1996. godine, ima važeći ugovor još samo za aktualnu sezonu, no vijest kojom barata nogometni portal Goal kazuje da mu je novo produljenje već ponuđeno. Dodaje se i da će Wenger o svemu odlučiti na završetku sezone.

Navodno je produljenje ugovora, javlja isti izvor, ponuđeno i Mesutu Özilu. Prema dogovorenoj suradnji njemački nogometni reprezentativac trebao bi u klubu ostati do kraja sezone 2017/18, a nećka se potpisati dodatnu suradnju jer prije svega želi vidjeti što će odlučiti Wenger. Ostaje li Francuz, ostat će u Nijemac.

Povratak na Net.hr