POLJACI BUNKEROM PORAZILI TALIJANE: / Azzurima ni 29 udaraca na gol nije pomoglo da dođu do boda

Image
Foto: Profimedia

Uoči zadnjeg kola dalje mogu i Španjolska i Italija, a moglo bi se dogoditi da tri ekipe imaju po šest bodova, pa će u tom slučaju odlučivati njihovi međusobni susreti

19.6.2019.
23:24
Profimedia
VOYO logo

Nogometna reprezentacija Poljske priredila je iznenađenje pobijedivši Italiju sa 1:0 u susretu 2. kola A skupine europskog U-21 prvenstva koje se održava u Italiji i San Marinu. Pogodak odluke zabio je Krystian Bielik u 40. minuti.

Italija je tijekom utakmice upitila čak 29 udaraca prema poljskim vratima, imala je 10 kornera i 65 posto posjeda lopte, međutim mladi Azzurri nisu uspjeli svladati Kamila Grabara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DANI OLMO SJAJAN U POBJEDI ŠPANJOLSKE: /

Zabio prvi pogodak za pobjedu mlade Furije

Image
DANI OLMO SJAJAN U POBJEDI ŠPANJOLSKE: /

Zabio prvi pogodak za pobjedu mlade Furije

Poljaci nakon dva kola imaju maksimalnih šest bodova i korak su do plasmana u polufinale i vize za olimpijske igre u Tokiju što bi bio najveći poljski uspjeh u ovom uzrastu.

Uoči zadnjeg kola dalje mogu i Španjolska i Italija, a moglo bi se dogoditi da tri ekipe imaju po šest bodova, pa će u tom slučaju odlučivati njihovi međusobni susreti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poljska će u zadnjem kolu igrati protiv Španjolske i bod je vodi dalje. Španjolcima treba pobjeda od najmanje četiri razlike za prvo mjesto, dok Italija mora pobijediti Belgiju i osluškivati rezultat druge utakmice.

Olmo junak Furije

U prvom susretu iz ove skupine Španjolska je u Reggio Emiliji pobijedila Belgiju sa 2:1, a prvi pogodak za mladu Furiju zabio je nogometaš zagrebačkog Dinama Dani Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je to susret dviju poraženih ekipa iz prvog kola. Španjolska je izgubila od Italije (1:3), dok je Belgiju porazila Poljska (2:3).

Stoga je za obje reprezentacije ovo bila posljednja prilika za ostanak u igri za plasman u polufinale. Španjolska je povela već u sedmoj golom Danija Olma. S desne strane je ubacio Carlos Soler, a Olmo je natrčao i sjajno pogodio s ruba kaznenog prostora za vodstvo Španjolske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izjednačio je Sebastian Bornauw u 24. minuti nakon ubačaja iz kornera. Kada se već činilo kako će susret završiti bez pobjednika, Pablo Fornals je zabio za pobjedu mlade španjolske reprezentacije. Veznjak West Ham Uniteda je pucao sa 20-tak metara pogodivši za pobjedu.

Olmo je odigrao cijeli susret za Španjolsku, a u 48. minuti je dobio žuti karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo