Mamiću prijeti godinu dana izgona sa splitskih stadiona!

Zbog nereda u svečanoj loži Poljuda na derbiju Hajduka i Dinama izvršni predsjednik Modrih Zdravko Mamić zaradio je još jednu prijavu uz onu za narušavanje javnog reda i mira.

28.3.2014.
14:06
VOYO logo

Splitska policija prijavu je podnijela Prekršajnom sudu, a traži izricanje sigurnosne mjere zabrane prisustvovanja natjecanjima na splitskim sportskim stadionima u trajanju od godinu dana.

"Kako imamo saznanja o ranijem protupravnom ponašanju 55-godišnjaka, onda smo sukladno članku 34. a Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima, Prekršajnom sudu predložili i izricanje sigurnosne mjere zabrane prisustovanja sportskim natjecanjima na stadionima Poljud i Park Mladeži u trajanju od godinu dana. To je naš prijedlog", rekla je Ana Čepić iz splitske policije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članak 34. Zakona o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima kaže:

"Osobi za koju postoje saznanja da se već ranije protupravno ponašala za vrijeme dolaska, održavanja ili odlaska s nekog sportskog natjecanja Prekršajni sud na prijedlog policijske uprave nadležne za mjesto održavanja sportskog natjecanja ili policijske uprave nadležne za područje na kome se nalazi prebivalište takve osobe može izreći zabranu prisustvovanja određenom sportskom natjecanju ili zabranu prisustvovanja sportskim natjecanjima za vrijeme koje ne može biti kraće od šest mjeseci niti duže od godinu dana."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/SPPTRQ-F43M

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo