Pola Milana tuguje, pola u nevjerici nakon golijade!

Diego Milito - Fabrizio Miccoli 4:3, Inter - Palermo 4:4! San Siro je u 21.

1.2.2012.
22:50
VOYO logo

Dvaput je u vodstvo dolazio Palermo, prvo preko Mantovanija, pa preko Miccolija, a njihove pogotke je "poništavao" argentinski reprezentativac Milito. Zatim je Argentinac preuzeo inicijativu i doveo Inter u vodstvo 3:2, a onda je njegov gol "poništio" Miccoli. Pa je Milito ponovo zabio, pa je Miccoli ponovo izjednačio za konačnih 4:4.

Interov napadač je tako postao prvi igrač ove sezone u Seriji A s četiri postignuta pogotka u jednom dvoboju. Ujedno je i prvi put u dresu Nerazzurra u talijanskoj ligi zabio više od dva gola u jednoj utakmici. Miccoli je, pak, postigao prvi hat-trick ove sezone, a za prvi mu je gol, drugi Palermov, asistirao naš Igor Budan koji je ostao u igri do 75. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventusova je utakmica s Parmom odgođena zbog snijega, ali je svejedno ostao na čelu poretka u Serie A jer je njegov prvi pratitelj Milan posrnuo na gostovanju kod Lazija (0:2). Hernanes je bio strijelac u 76. minuti, a "točku na i" je stavio Tommaso Rocchi u 85. na asistenciju bosansko-hercegovačkog nogometaša Senada Lulića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogoci su prštali i u Cagliariju gdje je istoimeni domaći klub svladao Romu s 4:2. Dvostruki je strijelac za pobjednike bio Ribeiro Cardoso Thiago. Udinese je na domaćem terenu bio bolji od Leccea s 2:1, dok je Napoli odigrao samo 0:0 protiv Cesene.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreti Atalanta - Genoa, Bologna - Fiorentina i Siena - Catania su odgođeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo