VRIJEME JE...

POKORIO JE PRVU HNL, BIO NAJBOLJI STRIJELAC I SADA ODLAZI: Rijekin golgeter prelazi u slavni klub i to za pristojnu odštetu

Navodno su Rijeci spremni platiti i pristojnu odštetu u visini od četiri do pet milijuna eura

Ove sezone bio je uistinu najbolji napadač Prve HNL. Vodeći strijelac Rijeke i HNL-a, Antonio Čolak, odigrao je sezonu iz snova, a to mu je na koncu priskrbilo i mogući životni transfer.

Naime, prema tvrdnjama Sportskih novosti, Čolaka u svoje redove želi dovesti ukrajinski velikan Dinamo iz Kijeva. Kijevljani su navodno Rijeci spremni platiti i pristojnu odštetu u visini od četiri do pet milijuna eura i to bi navodno trebalo zadovoljiti predsjednika Damira Miškovića.

PixsellFoto: Goran Kovacic/PIXSELL

Čolaka žele mnogi klubovi, spominjao se PAOK, Stuttgart, pa čak i zagrebački Dinamo, ali na koncu nitko nije ponudio dovoljno novca, a Mišković očito ne pristaje na svotu manju od ove koju nudi Kijev.

Pregovori su navodno tek u početnoj fazi, ali postoji dobra šansa da se transfer realizira jer Mišković je rekao da su svi igrači na prodaju, no isto tako je kazao i da ih neće prodati ako za njih ne dođe zadovoljavajuća odšteta. Vidjet ćemo je li ova Dinamova dovoljna.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr