POJAVIO SE PODATAK KOJI NIKAKO NE SLUŽI NA SLAVU REALA: / Može li ovakav detalj prelomiti El Clasico?

Image
Foto: AFP

Ovaj podatak mogao bi napraviti dosta problema za Real na psihološkoj razini priprema za utakmicu

27.2.2019.
17:11
AFP
VOYO logo

Nogometaši Real Madrida večeras će dočekati Barcelonu u jednom od vjerojatno najzanimljivijih El Classica u posljednje vrijeme. Realu ne cvjetaju ruže ove sezone, ali su u prvoj utakmici polufinala Kupa Kralja na Camp Nouu izvukli 1:1 i doveli se u priliku da zagorčaju život Kataloncima.

Los Blancos je izgledao spreman za veliku pobjedu nakon što ih je Lucas Vazquez doveo u prednost nakon samo šest minuta, ali Malcom pogotkom pola sata prije kraja susreta postavio temelje za današnju utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dugo bez pobjede

Mnogi večeras Barcelonu vide kao favorita, vjerojatno će se i većina navijača složiti kako je taj status opravdan s obzirom na formu u kojoj se nalazi Real, ali jedan detalj posebno odskače, a danas se pojavio na društvenim mrežama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ugledna analitička kuća Opta danas je objavila kako Real Madrid već 49 godina nije pobjedio Barcelonu u ovom natjecanju kada bi se utakmice igrale na Santiago Bernabeu. Doduše, u tom periodu odigrale su se samo četiti utakmice, ali sigurno da tri remija i poraz nisu nešto na čemu klub iz glavnog grada može temeljiti samopouzdanje pa će večeras motivaciju morati potražiti ipak negdje drugdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo