RONALDO OTVORIO PANDORINU KUTIJU: / Pojavila se priča o koferima s novcem, Portugalac sumnja da su ih igrači Celte uzeli

Image
Foto: Screenshot: GOL TV

Cristiano Ronaldo u središtu je pisanja katalonskih medija zbog svoje skandalozne geste za vrijeme jučerašnje zaostale utakmice 21.

18.5.2017.
20:28
Screenshot: GOL TV
VOYO logo

Katalonski mediji jučer su uoči utakmice jasno dali do znanja što žele. Galicija je bila možda i posljednja šansa Barcelone, vrlo dobro su to znali u srijedu katalonski sportski listovi koji su otvoreno, bez imalo susprezanja ili lažne korektnosti, navijali za Realovog suparnika.

Pa su tako dva najveća sportska lista sa sjedištem u Barceloni, Mundo Deportivo i Sport, imali na svojim naslovnicama:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Força Celta!”.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U situaciji kad je nekom klubu, velikom klubu kao što je Barcelona, potrebna pomoć drugog kluba u lovu na naslov, onda se pojavljuju svakakve sumnjive priče i pričice. Pa i o stimuliranju klubova.

Famozni koferi novca

Puno je onih koji u Španjolskoj pričaju o famoznim koferima novca koji kolaju Španjolskom pred kraj prvenstva i zbog kojih slabije momčadi, koje se više nemaju za što boriti, igraju kao da su oni u situaciji osvojiti naslov.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Prošle godine Barcelona je u zadnjem kolu igrala protiv Granade i za naslov joj je trebala pobjeda, a španjolski mediji brujali su o Realovoj stimulaciji andaluzijskom klubu, koji je prošlu sezonu završio na 16. mjestu sa osvojenih 39 bodova.

Real u zadnjem kolu igra protiv Malage i treba mu bod

Ove godine stvari su se okrenule. Real u zadnjem kolu igra protiv Malage i treba mu bod za prvi naslov nakon pet godina, a priču o koferima pokrenuo je Cristiano Ronaldo na utakmici protiv Celte na Balaidosu koju je Real dobio 4-1, prenosi katalonski Mundo Deportivo na video koji je objavio 'Golazo' Gol TV, a koji možete vidjeti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, za vrijeme utakmice u jednom trenutku stanke Ronaldo je ušao u verbalnu raspravu s nekim od igrača. U jednom trenutku je počeo gestikulirati, aludirajući na stimulaciju i pokazujući kofere novca. Portugalac, koji je u pobjedu ugradio dva gola, prvo je domaćeg igrača počastio neprimjerenom gestom, a onda gestikulirao kao da su oni ili on uzeli taj famozni kofer.

Inače, stimuliranje klubova ilegalno je u La Ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo