SKANDAL

RONALDO OTVORIO PANDORINU KUTIJU: Pojavila se priča o koferima s novcem, Portugalac sumnja da su ih igrači Celte uzeli

Cristiano Ronaldo u središtu je pisanja katalonskih medija zbog svoje skandalozne geste za vrijeme jučerašnje zaostale utakmice 21. kola Primere protiv Celte (pobjeda Kraljeva 4-1), nakon koje su Madriđani došli na samo 90. minuta od rekordnog 33. naslova prvaka Španjolske.

Katalonski mediji jučer su uoči utakmice jasno dali do znanja što žele. Galicija je bila možda i posljednja šansa Barcelone, vrlo dobro su to znali u srijedu katalonski sportski listovi koji su otvoreno, bez imalo susprezanja ili lažne korektnosti, navijali za Realovog suparnika.

KRALJEVI STAVILI RUKU NA KRUNU: Real 90 minuta udaljen od naslova kojeg čeka od 2012. godine

IDENTIČNE NASLOVNICE KATALONSKIH MEDIJA: U Barceloni se otvoreno uzdaju u pomoć Realovog suparnika

Pa su tako dva najveća sportska lista sa sjedištem u Barceloni, Mundo Deportivo i Sport, imali na svojim naslovnicama:

“Força Celta!”.

U situaciji kad je nekom klubu, velikom klubu kao što je Barcelona, potrebna pomoć drugog kluba u lovu na naslov, onda se pojavljuju svakakve sumnjive priče i pričice. Pa i o stimuliranju klubova.

Famozni koferi novca

Puno je onih koji u Španjolskoj pričaju o famoznim koferima novca koji kolaju Španjolskom pred kraj prvenstva i zbog kojih slabije momčadi, koje se više nemaju za što boriti, igraju kao da su oni u situaciji osvojiti naslov.

Prošle godine Barcelona je u zadnjem kolu igrala protiv Granade i za naslov joj je trebala pobjeda, a španjolski mediji brujali su o Realovoj stimulaciji andaluzijskom klubu, koji je prošlu sezonu završio na 16. mjestu sa osvojenih 39 bodova.

Real u zadnjem kolu igra protiv Malage i treba mu bod

Ove godine stvari su se okrenule. Real u zadnjem kolu igra protiv Malage i treba mu bod za prvi naslov nakon pet godina, a priču o koferima pokrenuo je Cristiano Ronaldo na utakmici protiv Celte na Balaidosu koju je Real dobio 4-1, prenosi katalonski Mundo Deportivo na video koji je objavio ‘Golazo’ Gol TV, a koji možete vidjeti OVDJE.

Naime, za vrijeme utakmice u jednom trenutku stanke Ronaldo je ušao u verbalnu raspravu s nekim od igrača. U jednom trenutku je počeo gestikulirati, aludirajući na stimulaciju i pokazujući kofere novca. Portugalac, koji je u pobjedu ugradio dva gola, prvo je domaćeg igrača počastio neprimjerenom gestom, a onda gestikulirao kao da su oni ili on uzeli taj famozni kofer.

Inače, stimuliranje klubova ilegalno je u La Ligi.


Povratak na Net.hr