POJAVILA SE NOVA FOTKA NOVOG HRVATSKOG DRESA: / Vraćamo se 21 godinu u povijest! Vatreni će oduševiti izgledom

Image
Foto: footyheadlines.com

Na društvenim mrežama osvanula je nova fotka dresova hrvatske nogometne reprezentacije, u kojima će sljedećeg ljeta u Rusiji na SP-u zaigrati na turniru na kojem će loviti jedan ozbiljni rezultat

21.11.2017.
17:26
footyheadlines.com
VOYO logo

Prije nekoliko dana pisali smo o tome kako je portal Todosobrecamisetas uspio doći do fotografija dresova Nikea i otkriti kako bi trebali izgledati dresovi nekoliko reprezentacija, a među njima je bio i dres Hrvatske.

JESU LI OVO ZAISTA NOVI DRESOVI HRVATSKE ZA SVJETSKO PRVENSTVO: Rezervna kombinacija bit će u crnoj boji? [ANKETA]

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće iznenađenje bio je gostujući dres koji je, prvi put od hrvatske samostalnosti, crni s tamnoplavim kvadratićima i narančastim detaljima kao što su brojevi igrača i Nikeov znak. Dres podsjeća na onaj nizozemske reprezentacije.

PREOKRET: OBJAVLJEN DATUM KOJI HRVATSKI NOGOMET ŽELJNO IŠČEKUJE: Izbori za novog šefa HNS-a održat će se 22. prosinca

Sad još jedan portal objavio fotke dresa hrvatske nogometne reprezentacije. FootyHeadlines donosi kvalitetnije fotografije, zasad samo domaćeg dresa. I na njima hrvatski dres, koji taj portal uspoređuje s dresovima iz 1996. godine. Ti dresovi bili su prepoznatljivi po širim i većim kvadratićima, a dobar dio navijača smatra kako kockice, najprepoznatljiviji vizualni detalj Vatrenih, trebaju biti veće, kao u Engleskoj 1996.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Hrvatski dres za SP 2018. ima velike prepoznatljive crveno-bijele kvadratiće. Bijeli doljni dio dresa i plave štucne (čarape) upotpunjavaju cijelokupni dizajn", stoji u tekstu portala FootyHeadlines.

Vrijedi spomenuti kako je hrvatski dres, barem je tako bilo u većini slučajeva u prošlosti na velikim turnirima i kvalifikacijama, bio hvaljen zbog svojeg posebnog dizajna, izgleda, kockica... Hrvatski dres je poseban, hrvatski dres je hit, takav će u Rusiji biti i ovaj novi "domaći".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo