POJAVILA SE DOSAD NEOBJAVLJENA SNIMKA ISPREBIJANIH SPLIĆANA: / 'Jeste li vi Cigani? Odakle si ti legendo?'

Image
Foto: Screenshot: Telegraf

U javnosti se pojavila nova snimka hrvatskih državljana koji su sudjelovali u neredima na stadionu Partizana. Ova je snimka iz unutrašnjosti stadiona.

2.1.2018.
23:59
Screenshot: Telegraf
VOYO logo

Pojavila se snimka iz unutrašnjosti stadiona Partizana nakon brutalne tučnjave na derbiju Partizana i Crvene Zvezde (1-1) odigranom prije dvadesetak dana, koja je odjeknula regijom zbog prisustvovanja u tučnjavi frakcija Grobara šestorice hrvatskih državljana.

IZA BRUTALNIH NEREDA NA DERBIJU U BEOGRADU, KRIJE SE NEŠTO DRUGO: Srbijanski ministar potvrdio nagađanja

Srpski Telegraf objavio je snimku na kojoj se vide ozljeđena lica uhićenih Hrvata koji su uglavnom sjedili na tlu, umorni, zapaljeni od baklji, izudarani, natekli...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Neki su bili toliko krvavi i unakaženi da bi ih i najbliži prijatelji i članovi obitelji teško uspjeli prepoznati", piše Telegraf. Na snimci se vidi kako pripadnici srpske Žandarmerije uopće ne znaju tko su uhićeni huligani.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan policajac, čuje se na snimci, pita jednog od uhićenih:

"Jeste li vi Cigani (Delije)?".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NOVI DETALJI BEOGRADSKOG HORORA: Osoba koja je organizirala kaos nalazila se na tribini s fantomkom na glavi okružena Splićanima?

Njegov kolega, pak, pita drugog uhićenika "odakle si ti legendo?".

On mu odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iz Karlovca".

Vrijedi spomenuti kako ostaje nejasno zašto je uhićeni kazao da je iz Karlovca, ako se uzme u obzir da su pritvorenici s područja Dalmacije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šestorica Hrvata, koja su proteklog mjeseca u Beogradu, za vrijeme derbija između Partizana i Crvene Zvezde sudjelovala u neredima na jugu stadiona Partizana, u međusobnom sukobu frakcija Grobara navodno za prevlast na tribini, zadržana su u pritvoru na 30 dana.

NAVIJAČI IZ BEOGRADA ZA NET.HR: ‘Priča o plaćenicima iz Hrvatske je spin i podvala skupine bliske Aleksandru Vučiću’

Tajnica suda Tanja Koljenčić Milenković pojasnila je da je sudac protiv osumnjičenih odredio mjesec dana pritvora zbog opasnosti od bijega, mogućeg utjecaja na svjedoke i uznemiravanja javnosti. Našim državljanima sada prijeti zatvorska kazna. Šestorici Splićana prijeti osuđivanje za kazneno djelo ‘nasilno ponašanje na sportskoj priredbi ili javnom skupu’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to mogu dobili kaznu od šest mjeseci do pet godina u osnovnom obliku, a čak 12 godina mogao bi dobiti vođa grupe. Jer je u pitanju organizacija djela, što je najteža stavka.

fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo