hnl

RJEŠENJE VELIKIH PROBLEMA

POJAČANJE U HAJDUKU: Splitski prvoligaš doveo stručnjaka koji je zanat pekao u slavnoj Romi

Službena internetska stranica splitskog Hajduka potvrdila je pojačanje u stručnom stožeru kluba – u pitanju je dolazak iskusnog kondicijskog trenera Luigija Febbrarija koji će imati funkciju koordinatora svih kondicijskih trenera u klubu s Poljuda.

Febbrari je bio u Hajdukovom stožeru i u vrijeme kad je momčad vodio Edoardo Reja. U životopisu mu piše da je brinuo za kondicijsku spremu brojnih talijanskih klubova među kojima su Lazio, Roma, Atalanta i Napoli.

‘U Romi je radio jednu sezonu i s Rudijem Garciom, a na početku trenerske karijere bio je i kondicijski trener Brescie, Leccea i Chieva. Osnivač je AIPAC-a (talijanski savez nogometnih kondicijskih trenera)’, navodi se na internetskim stranicama Hajduka na kojima stoji i sljedeće:

‘Za individualni rad zadužen će biti kondicijski trener Ivo Katušić koji ima iskustvo rada u RNK Splitu, a kao kondicijski trener radio je još u Azerbajdžanu i Gruziji te individualno s brojnim nogometašima.

Kondicijski trener prve momčadi ostaje Jakov Previšić. Kopićev stručni stožer još čine pomoćnici Zlatko Bašić i Toni Golem te trener vratara Tihomir Bulat.’

Povratak na Net.hr