POKOPAN BRUNO BOBAN: / Pogreb na mjesnom groblju kakav se ne pamti. Posljednje zbogom sinu, bratu, prijatelju, suigraču...

Image
Foto: PIXSELL

U Velikoj je pokopan Bruno Boban

26.3.2018.
17:28
PIXSELL
VOYO logo

U ponedjeljak je na mjesnom groblju u Velikoj pokopan tragično preminuli nogometaš, 26-godišnji Bruno Boban. Sportske novosti pišu kako je pogreb bio takav kakvog ovaj kraj ne pamti. Brojni znani i neznani došli su se posljednji put pozdraviti s mladićem kojeg su svi voljeli i koji nas je napustio iznenada.

OBDUKCIJA POTVRDILA RAZLOG SMRTI BRUNE BOBANA: Održana je i emotivna komemoracija za preminulog nogometaša

Tužna lica nogometnih velikana i ostalih

Uz igrače, stručne stožere i čelnike Marsonije i Slavonije, došla je i kompletna momčad te stručni stožer i uprava NK Osijek u kojem igra Brunin brat Gabrijel, ali i predstavnici brojnih drugih klubova, od onih lokalnih iz požeškog kraja, do dojučerašnjih suparnika iz Prve, Druge i Treće HNL. Tužna su bila lica i nogometnih velikana poput Roberta Špehara, Darija Šimića, Zorana Zekića, najzornije su oslikavala žal za Brunom Bobanom, javlja SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

26.03.2018., Velika - Posljednji ispracaj za tragicno preminulog nogometasa Marsonije Bruna Bobana. Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Nešto ranije, u društvenom domu u Velikoj održana je emotivna komemoracija. Okupljenima su se obratili Brunini brojni bivši suigrači iz Papuka, Slavonije i Marsonije. Obdukcija tijela, koja je provedena u Općoj bolnici dr. Josip Benčević, potvrdila je da je nogometaš umro od zatajenja srca.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

NEZAPAMĆENA TUGA I BOL U VELIKOJ: Nitko ne može vjerovati da Brune više nema

Image

NEZAPAMĆENA TUGA I BOL U VELIKOJ: Nitko ne može vjerovati da Brune više nema

Srušio se na teren, spasa mu nije bilo

Bruno Boban protekle subote, na utakmici 3. HNL Istok između Marsonije i Slavonije u Slavonskom Brodu, srušio se na teren i preminuo nakon što mu je pozlilo. Boban se srušio nakon što ga je lopta pogodila u grudi.

STRAVIČNA TRAGEDIJA U SLAVONIJI: Igrač Marsonije se srušio na terenu, pokušali ga reanimirati, ali uzalud

Oko njega su okupili se najbliži igrači, u igralište je utrčao i liječnik s klupe, a nakon pet – šest minuta, na teren je stigla i ekipa Hitne pomoći. Strahota se događala u šesnaestercu Bobanove bivše momčadi Slavonije na čijim vratima stoji njegov šogor Mario Rezo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Liječnik Marsonije Robert Kuduz sa fizioterapeutom i suigračima bio je prvi koji je priskočio i pokušao reanimirati nesretnog igrača. Ali, bez uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo