Pogledajte trening Vatrenih kakav još nije viđen na Maksimiru

Nikad se još nije dogodilo da na Maksimir istrči takva elitna reprezentativna škvadra kakvu je u utorak navečer izveo pomoćnik i izbornikov brat Robert Kovač.

11.11.2014.
19:42
VOYO logo

Trinaestoro najboljih ujedno će i preskočiti prijateljsku utakmicu s Argentinom u Londonu, koja je na rasporedu u srijedu navečer. Takav kontroverzni scenarij o kojem se već danima razglaba Luka Modrić je na presici uoči treninga pripisao odluci izbornika Nike Kovača.

"Naravno da bih volio igrati protiv Argentine, to bi bilo fenomenalno, ali utakmica protiv Italije nam je puno važnija i nadam se da će nam ovaj odmor pomoći da se dobro pripremimo za nedjelju. Svakom bi igraču bila želja igrati protiv Argentine, ali izbornik je odlučio da ostanemo u Zagrebu i što bolje se pripremimo za Italiju, jer nam je to glavni cilj", rekao je Luka po dolasku u zagrebački hotel AS, gdje se u utorak okupilo 13 najboljih hrvatskih nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nešto kasnije, trinaestorica odabranih istrčali su na pomoćno maksimirsko igralište Hitrec-Kacijan, i održali poseban trening dok su se rezervisti u Londonu spremali za Messija i društvo.

Atmosfera je bila i više nego opuštena pa je tako ekonom Željko Mesić dojurio sa službenim kombijem HNS-a gotovo do travnjaka, na što mu je Modrić uz široki osmijeh dobacio da parkira vozilo u kazneni prostor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nadajmo se da protiv Italije neće biti 'parkiranja' u šesnaestercu, a sudeći po imenima koja će istrčati na San Siro, ne bi se toga trebali previše plašiti.

Za Italiju su se u utorak bez izbornika Nike kovača spremali Subašić, Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić, Mandžukić, Kramarić, Vida, Rakitić, Modrić, Perišić, Bozović i Olić, a ostatak ekipe pridružit će im se u četvrtak, nakon zanimljive utakmice protiv Argentine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo