VIDEO: / Mourinhov novi gaf pokazao u čemu je problem!

Trener Reala Jose Mourinho nahvalio je APOEL iz Nicosije nakon prve četvrtfinalne utakmice Lige prvaka koju je Kraljevski klub dobio s 3:0.

28.3.2012.
9:15
VOYO logo

Mourinho i Sami Khedira odradili su prije utakmice s Apoeolom službenu presicu, koju je na kraju prekinuo sam trener Reala. Na jedno servisno pitanje novinara Radio Marce, (hoće li realovci održati presicu poslije utakmice, s obzirom da su otkazali susrete s novinarima na nedavnoj utakmici s Villarrealom), Mourinho se jednostavno ustao, pozdravio s prevoditeljem i otišao bez riječi. Njegovim primjerom poveo se i Khedira, ostavivši iznenađene novinare.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=nDVxwYKa2X6xlnAa
szólj hozzá: REA

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasreću, nakon utakmice je sve prošlo bez problema, čemu je sigurno pridonijela i 3:0 pobjeda madridskog sastava. Iako je Real dominirao od prve minute, otpor najvećeg iznenađenja ovosezonskog izdanja Lige prvaka slomio je tek u posljednjih 16 minuta susreta kada su zabili sva tri gola i učinili uzvrat na Santiago Bernabeuu formalnošću.

"Trebalo nam je puno vremena da zabijemo prvi gol, ali to je uvelike imalo veze s našim protivnicima koji su igrali jako dobro u okviru svojih mogućnosti. Očito oni nemaju izvanredni individualni talent koje ostale momčadi u Ligi prvaka imaju, ali u smislu organizacije i karaktera su fantastični", rekao je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morali smo igrati dobro kako bismo ovdje pobijedili, morali smo biti dobri u obrani i pametno koristiti posjed lopte. Na kraju smo uspjeli pobijediti. Nuri Sahin je bio sjajan za nas što nas čini sretnima jer je on sjajan momak koji je prošao kroz teško razdoblje stigavši u klub poput Madrida u trenutku kada još nije bio spreman ni za treninge. Ovo je bila savršena utakmica za njega jer smo znali da ćemo imati velik posjed lopte. Imali smo veliko poštovanje prema našem protivniku, a isto poštovanje pokazat ćemo i na Santiago Bernabeuu; oni su najvažnija momčad Lige prvaka (ove sezone). Ono što oni rade ove sezone je fantastično", zaključio je Mourinho.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=CB7ETfvYDzoM9g6B
szólj hozzá: Benfica vs Chelsea 0:1 Kalou

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Privremeni menadžer Chelseaja Roberto Di Matteo izrazio je posebno zadovoljstvo učinkom Salomona Kaloua nakon prve četvrtfinalne utakmice nogometne Lige prvaka protiv Benfice u Lisabonu. Nije ni čudo. Chelsea je slavio 1:0 golom upravo Kaloua iz 75. minute, a Di Matteo je bio taj koji je bjelokošćanskog napadača iznenađujuće postavio u udarnu jedanaestorku iako je imao zdrave Didiera Drogbu i Daniela Sturridgea. "Kalou je ušao u momčad nakon dugo vremena, zabio je gol i odigrao je sjajnu utakmicu. Mislim da to nije bila kocka, ali opet, ponekad u životu morate malo riskirati", rekao je Di Matteo. "S obzirom da igramo puno utakmica, bilo je važno izabrati momčad koja ima energije za utakmicu visokog tempa. Imali smo puno prilika za gol, zadržali smo mrežu netaknutom i izgledali smo dobro defenzivno. Na kraju se nismo mogli nadati boljem rezultatu. Oni su imali neke prilike iz prekida i naš je vratar morao reagirati, ali sve su to bili udarci iz daljine", dodao je Chelseajev strateg. Strijelac jedinog gola na susretu, Salomon Kalou, na kraju je komentirao: "Ovo je dobar rezultat i gol u gostima je vrlo važan. Naravno da bih želio igrati svaku utakmicu, ali mora se poštivati menadžerov izbor. Večeras mi je dao priliku i ja sam se odužio na travnjaku. Sretan sam zbog gola. Najvažnija stvar je da smo u prednosti i sada moramo biti spremni za sljedeću utakmicu kod kuće".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo