POGLEDAJTE NEVJEROJATNE OBRANE HORKAŠA ZA ČETVRTFINALE: / Ovako brani još samo naš Suba

Image
Foto: Screenshot

Sjajna predstava mladih nogometaša Dinama za još jedan senzacionalan uspjeh

12.3.2019.
17:22
Screenshot
VOYO logo

Juniorska momčad Dinama plasirala se u četvrtfinale Lige prvaka mladih nakon što je u dvoboju osmine finala odigranom u utorak na stadionu Hitrec - Kacian pobijedila Liverpool sa 2-1 boljim izvođenjem jedanaesteraca, a u junaka se ponovno prometnuo kapetan i vratar Dinko Horkaš koji je u raspucavanju zaustavio dva udarca gostujućih igrača. Ispod možete pogledati seriju kaznenih udaraca nakon koje je Dinamo izborio prolazak.

https://streamable.com/v9eei

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dominacija Dinama

Franjić, Šipoš, Baturina i Ćuže bili su precizni izvođači za Dinamo, dok je Marinov udarac obranio gostujući vratar Atherton. Međutim, Horkaš je dvaput nadmudrio igrače Liverpoola. U drugoj seriji obranio je udarac Coylea, a u posljednjoj zaustavio strijelca Duncana te tako donio Dinamu prolaz u četvrtfinale.

Dinamo će u u četvrtfinalu gostovati kod pobjednika dvoboja Chelsea - Montpellier koji je na rasporedu u srijedu. Četvrtfinalni dvoboji su na rasporedu 2. i 3. travnja, a pobjednici će se probiti na završni turnir Lige prvaka mladih, koji je na rasporedu od 26. do 29. travnja u Nyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo