Pogledajte nevjerojatan gol nakon kojeg je 'pola Hrvatske diglo novce'

Već treći put zaredom Lokomotiva i Istra su odigrali napetu utakmicu za gledatelje punu preokreta. Već treći put zaredom gost je vodio na poluvremenu, da bi na kraju utakmice domaćin ipak slavio.

4.11.2014.
11:09
VOYO logo

Lokosi su tako opet došli do tri boda, a navijači Istre preko društvenih mreža napali svoje igrače zbog navodnog namještanja i čak im i prijetili fizičkim obračunom.

U dvoboju igranom u ponedjeljak popodne Istra je vodila s 2:0 golovima Radonjića i Pamića, da bi u ostatku utakmice zabijala samo jedna momčad. Do poluvremena je Rukavina smanjio, a u 49. minuti već je bilo 2:2 nakon gola Doležala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x298tj4

I onda u završnici utakmice dolazi do preokreta. Sovšić iz jedanaesterca je doveo lokose u prednost, a golman Istre je zaradio crveni karton jer je hrvačkim zahvatom srušio igrača Lokomotive u kaznenom prostoru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kolar je zaključio pobjedu nevjerojatnim golom u posljednjoj minuti. Kako je Istra napravila tri izmjene, na gol nakon isključenja je morao igrač Ivan Graf, koji je udarac prvobitno obranio, ali je lopta na komičan način ušla u mrežu...

Inače, uoči susreta kladioničarski forumi su brujali o mogućnosti novog prijelaza i mogućoj zaradi, a nakon utakmice su društvene mreže zasuli komentari kao što je ovaj:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Pola Hrvatske je danas diglo novce na ovoj utakmici!', samo je jedan od komentara zadovoljnih kladitelja na Facebooku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo