Pogledajte ludnicu koju su Boysi napravili na Trgu!

Kao što je i najavljeno, Bad Blue Boysi su dan velikog derbija između Dinama i Hajduka iskoristili za slavlje svog 26. rođendana koji je bio u petak. Oko 3.

17.3.2012.
16:20
VOYO logo

Boysi su u petak navečer koncertom proslavili svoj 26. rođendan, a u subotu, po prekrasnom vremenu, krenule su pripreme za najveći derbi hrvatskog nogometa na Maksimiru.

Nešto poslije 15 sati oko tisuću se navijača u plavom okupilo na glavnom gradskom Trgu, a do 16 sati ta se brojka popela na oko tri tisuće navijača u plavom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Snimio i montirao: Franjo Tot

Odzvanjala je srcem grada pjesma navijača, koji su izveli svoj uobičajeni repertoar, ponajviše posvećen Zdravku Mamiću (Mamiću znaj, svemu je kraj... i slične 'šlagere'). Centar grada je bio pod pravom policijskom opsadom, ali nije bilo incidenata, zapaljene su tek dvije baklje. Navijači su čak prihvatili sugestije policajaca da se riješe alkoholnih pića, pa su brojne pivske i druge boce na kraju ispražnjene u gradske šahtove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oko 16 sati, navijačka povorka koju je odobrio Grad Zagreb, krenula je s glavnog trga prema stadionu u Maksimiru. Kolona dugačka nekoliko stotina metara stigla je pred Maksimirski stadion oko 16.45 sati, a sve je prošlo bez incidenata uz pokoju petardu i baklju.

Uvod u utakmicu prošao je bez ikakvih incidenata i od strane Hajdukovih navijača, koji su se prije susreta okupili kod Sveučilišne bolnice, te su pod policijskom pratnjom dovedeni na stadion. Na Maksimiru se na kraju skupilo tek nešto više od 15.000 navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/w1hxiI3xY8s?version=3&hl=en_US

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo