POGLEDAJTE KAKO UDARA: / Dinamo potvrdio pojačanje za novu sezonu, suparnicima će prijetiti "Morski pas"

Image
Foto: Screenshot/YouTube

Hrvatski nogometni prvak Dinamo potvrdio je pojačanje na poziciji zadnjeg veznog za sljedeću sezonu. Na posudbu uz opciju kupnje iz Flamenga stigao je 24-godišnji Jonas Gomes de Sousa.

16.6.2016.
11:19
Screenshot/YouTube
VOYO logo

Dosadašnji dio karijere Brazilac je odradio u domovini gdje je igrao za Piaui, Comercial, Sampaio i Flamengo, a posljednju je sezonu odradio na posudbi u Ponte Preti gdje je bio standardan, naglašava službena internetska stranica kluba iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić zadovoljan

"Doveli smo igrača na poziciji zadnjeg veznog gdje smo deficitarni i naravno da smo zadovoljni. Radi se o igraču kojeg smo dugo pratili i za kojeg vjerujemo da će donijeti momčadi ono što tražimo", kazao je trener momčadi Zoran Mamić.

Jonas se klubu priključuje odmah.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jonas uvjeren da može pomoći

"Jako sam sretan što sam došao u Dinamo. Naravno da sam pratio europski nogomet dok sam bio u Brazilu, a kada sam čuo za interes Dinama i shvatio da se radi o klubu koji redovito osvaja naslove prvaka i igra u Ligi prvaka ili Europskoj ligi nisam uopće razmišljao nego sam odmah rekao da želim doći u Zagreb koji se čini kao krasan grad", izrecitirao je 180 centimetara visoki Brazilac kojeg krasi nadimak "Morski pas" i zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vjerujem da klub kao Dinamo ima sjajnu momčad i igrače koji su ostvarili silne uspjehe, ali isto tako vjerujem u sebe i siguran sam da mogu pomoći momčadi da budemo još bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo