Pogledajte kako je Rakitic ismijao njemacku zvijezdu

Barcelona je pregazila Guardiolin Bayern u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka i cijeli svijet se klanja neponovljivom Lionelu Messiju, ali uz carobnog Argentinca briljirao je i nas - Ivan Rakitic.

7.5.2015.
8:46
VOYO logo

Njemacki su mediji prije utakmice isticali kako je zvijezda Vatrenih od 'kralja diskoteka' izrasla u zvijezdu jedne od najboljih momcadi na svijetu, a da je jedan od kljucnih kotacica mocnog katalonskog stroja vidjelo se jos jednom na travnjaku.

"Rakiticev pas za Messija bio je vrhunski. Moras biti stvarno igracina da zbog tebe Xavi sjedi na klupi", komentirala je engleska zvijezda Joey Burton, suigrac naseg Nike Kranjcara u QPR-u. Navijaci na drustvenim mrezama su takoder bili odusevljeni Hrvatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/eZtPwHbhiF7/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

"Rakitic je broj 4 kojeg je Barcelona cekala godinama. Za razliku od one prevare Fabregasa daje srce i dusu na terenu. Uz Messija, bio je najbolji igrac Barcelone", komentirao je jedan navijac Barcelone, dok se u cijelu pricu ukljucio i realovac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrao je stvarno impresivno prvo poluvrijeme, ali cijele sezone je vrhunski. Bas igracina, ali i dalje je on 'Modric za siromasne'".

Preferirali Modrica ili Rakitica, Real ili Barcu mi mozemo samo istaknuti da je divno sto Hrvatska ima dvije takve zvijezde. Rakitica ce pamtiti Bayernova zvijezda Bastian Schweinsteiger, ismijao ga je kao pocetnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo