POGLEDAJTE KAKO JE CAKTAŠ IZGUBIO KONTROLU: / Umalo je nakon toga došlo do tučnjave na terenu

Image
Foto: Screenshot: Tportal
Image
Foto: Screenshot: Tportal

Caktaš gubitkom kontrole ostavio svoju momčad na cjedilu u zadnjih 15-ak minuta kod rezultatskog minusa

3.4.2019.
23:23
Screenshot: Tportal
VOYO logo

Derbi 27. kola HNL-a, najveća utakmica hrvatskog nogometa između Hajduka i Dinama, bila je prilično žestoka i vatrena, uostalom kao i svaki sudar ovih vječnih rivala.

Podatak da je od 77. do 88. minute glavni sudac utakmice Batinić podijelio čak pet opomena i jedan crveni karton, dovoljno govori o žestini derbija između Hajduka i Dinama u srijedu na Poljudu pred 26.446 gledatelja. U spomenutoj 77. Mijo Caktaš zbog udaranja Šunjića dobio je crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Image
[FOTO] HAJDUK - DINAMO 0-1: /

Modri osvojili Poljud, Caktaš zbog udaranja Šunjića dobio crveni; na travnjaku je bilo prilično žestoko

Nije se Mijo mogao kontrolirati što ga je Ivan Šunjić povlačio za dres. Reagirao je neprimjereno, nekoliko puta je zamahnuo, udario veznjaka 'modrih' otvorenim dlanom po licu i zaradio isključenje sasvim opravdano. To je bio povod za daljnji sukob još nekoliko igrača obje momčadi...

Nastala je gužva na travnjaku, igrači su se počeli naguravati, prijetilo je da će doći do tučnjave. Tribine su se zapalile, odjekivalo je prema Batiniću “Cigane, Cigane”. No, na kraju se sve smirilo i Bijeli su s igračem manje pokušali zabiti taj gol za 1-1, ali nisu uspijeli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Taj trenutak možete pogledati - OVDJE.

Na kraju se sve smirilo, ali je Caktaš gubitkom kontrole ostavio svoju momčad na cjedilu u zadnjih 15-ak minuta kod rezultatskog minusa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, Dinamo je ipak na kraju kao gost svladao Hajduk sa 1-0 (1-0). Strijelac jedinog gola bio je Mario Gavranović u 26. minuti.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo