FOTO: / Benficina legenda potpisala za Dinamo!

Peticiju za povratak publike na maksimirski stadion i transparentno Dinamovo poslovanje potpisala su i tri sportska velikana. Kampanja inicijative 'Za naš Dinamo' sve je jača.

29.5.2014.
13:28
VOYO logo

Dva hrvatska sportska velikana, legendarni hrvatski nogometaš Robert Prosinečki i jedan od najboljih rukometaša svih vremena Patrik Ćavar potpisali su za Dinamo.

"Imao sam sreću igrati u Zagrebu u nekom drugom vremenu. Nama je u Dom sportova dolazilo 12 tisuća grlatih navijača koji su stvarali nezaboravnu atmosferu. Ta atmosfera obilježila je moju čitavu karijeru i cijeli život. Žao mi je što sada nije tako, ali vjerujem da to možemo vratiti. Svakim potpisom smo sve bliže", dodao je Ćavar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podrška inicijativi stigla je i iz Portugala. Benficina ikona Nuno Gomes, jedan od najvećih portugalskih nogometaša prošlog desetljeća, pozvao je sve simpatizere Dinama da potpišu peticiju jer su publika i pune tribine smisao nogometa.

Potpisivanje peticije se nastavlja i trenutno se može potpisati u dvadesetak gradova diljem Hrvatske i BiH. Uz to, Dinamovi kapetani svaki dan se druže s građanima na nekoliko lokacija u centru Zagreba. Svoj potpis možete dati i online, na stranici Za naš Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo