PODIJELJENA MIŠLJENJA VATRENIH NAKON TEŠKE POBJEDE: / 'Pa nisam ja blesav, znam da to mora tako biti'

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon utakmice pred novinare su izašli hrvatski reprezentativci i podijelili svoje dojmove

19.11.2019.
20:40
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hrvatske u utorak su u Puli u prijateljskoj utakmici protiv Gruzije slavili sa 2-1 (1-1). Gruzijci su poveli u 19. minuti preko Papunašvilija, a Hrvatska je izjednačila u 25. minuti autogolom kapetana gostiju Kašije. U 53. minuti Ivan Perišić je udarcem glavom, nakon ubačaja Josipa Juranovića, zabio za konačnih 2-1.

Nakon utakmice pred novinare su izašli hrvatski reprezentativci i podijelili svoje dojmove o ovoj, na kraju se pokazalo, nimalo lakoj prijateljskoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bitna pobjeda, uvijek je bitno pobijediti. Pristup je bio odličan, dobili smo i to je najvažnije. Kako sam zadovoljan svojom igrom? Bilo je OK s obzirom na to da je prijateljska. Nažalost, imali smo par ozljeda, Nikola je dobio jak udarac, ali mislim da nije strašno. Igrati za Hrvatsku uvijek je privilegij i to treba maksimalno iskoristit", poručuje Kovačić za Novu TV.

Image
Image

19.11.2019., Stadion Aldo Drosina, Pula - Prijateljska nogometna utakmica, Hrvatska - Gruzija.Lovre Kalinic ,Dario Melnjak,Ivan Perisic ,Mateo Kovacic,Mislav Orsic,Mile Skoric,Mario Pasalic,Tin Jedvaj,Ante Rebic,Milan Badelj, ,Karlo Bartolec Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Podijeljenje reakcije

U mix-zoni su bili i ostali sudionici utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nakon subote i slobodnog dana danas nije bilo lako izaći, ali odradili smo to. Nije naporno igrati za reprezentaciju, to je privilegija i uživancija, napor nestaje. Što se tiče reprezentacije bit će pauza vjerojatno do ožujka, ali mi se vraćamo u klubove. Prije ovih utakmica više sam osjećao pritisak nego na utakmicama, uz puno vjere i molitvu uspio sam se opustiti i sve dobro odraditi", rekao je Dino Perić.

Škorić je ipak bio malo nezadovoljan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na nama je da se nametnemo u ovim utakmicama, pa nisam ja blesav, ima tu dobrih igrača i znam da se moram izboriti za svoje mjesto. Dao bi si šesticu, nisam pretjerano zadovoljan, ali pobijedili smo. Malo smo neuigrani, bilo je tu mnogo novih igrača. Svi smo jednaki i dobro radimo. I izbornik je najbolje odlučio za ove dvije utakmice. Hrvatska ima pokriće na svim pozicijama. Moram pohvaliti i Gruziju, odigrali su dobro te bili brzi i nezgodni", rekao je Mile Škorić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo