POCHETTINO PROGOVORIO O KUPNJI LIONELA MESSIJA: / 'U Pariz su dobrodošli najbolji na svijetu'

Image
Foto: Profimedia

Argentinac će na klupi europskog doprvaka zamijeniti Nijemca Thomasa Tuchela koji je 24. prosinca dobio otkaz. S klubom iz francuske prijestolnice potpisao je ugovor do 30. lipnja 2022.

5.1.2021.
17:55
Profimedia
VOYO logo

"Messi u PSG-u? Dobrodošli su najbolji na svijetu", kazao je novi trener Paris Saint-Germaina Argentinac Mauricio Pochettino (48) na prvom druženju s novinarima na Parku prinčeva otkako je početkom godine stigao u Pariz.

Pochettino na prvoj novinarskoj konferencije nije želio previše govoriti o igračima koje će pokušati dovesti u klub. Naravno, sve je zanimalo hoće li francuski prvak pokušati "ugrabiti" Lionela Messija kojem koncem sezone završava ugovor s Barcelonom i bez odštete može napustiti Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lionel Messi u PSG-u? "U Parizu su dobrodošli najbolji na svijetu", odgovorio je Pochettino dodavši: "Glasine ćemo ostaviti po strani. Ovo je moja prva tiskovna konferencija, imat ćemo vremena za takve razgovore."

Govorio i o Eriksenu

Osvrnuo se na i pisanje talijanskih medija koji veznjaka Intera Christiana Eriksena "sele" u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U izravnom sam kontaktu sa sportskim direktorom Leonardom i klub kao što je PSG prati širok spektar igrača. Ali stvarnost je komplicirana i svi se moramo prilagoditi. Donijet ćemo najbolju odluku za klub kako bi postigli ciljeve," dodao je za klupsku stranicu.

Još jednom je ponovio kako je sretan što je dobio priliku voditi pariški klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam sretan što sam ovdje. Ovo je sjajan trenutak za mene, klub se promijenio u zadnjih 20 godina, ali strast je i dalje ista, ljubav navijača je ista, i sretan sam što mogu ovdje raditi."

Image
PANIKA U MADRIDU, KLJUČNI IGRAČ ODLAZI IZ REALA?: /

Pobunio se i otkrio da ga želi drugi velikan; 'Planiraju dovesti mene i Messija...'

Image
PANIKA U MADRIDU, KLJUČNI IGRAČ ODLAZI IZ REALA?: /

Pobunio se i otkrio da ga želi drugi velikan; 'Planiraju dovesti mene i Messija...'

Puno očekuje od Neymara

Pochettino će prvi ispit imati već u srijedu kada kreće nastavak Le Championnata i to na neugodnom gostovanju kod St Etiennea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Teško je prenijeti svoje ideje u dva dana, međutim moramo se brzo prilagoditi. Igrači su otvoreni i spremni su slušati, raditi i primijeniti principe u našoj igri i taktičkoj postavci. Postoji pritisak za pobjedu i to pobjedu sa stilom, no ja volim pritisak i želim pobijediti."

Dodao je kako će Marquinhos i dalje ostati kapetan momčadi, te kako će pokušati izvući maksimum iz Neymarova talenta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedva čekam raditi s igračima koji imaju velik potencijal. Na nama je da učinimo da sav taj potencijal izađe na eksplozivan način. Kad Neymar bude mogao trenirati s momčadi, razgovarat ćemo. On je vođa na terenu i pokušat ćemo izvući sve iz njegova talenta na terenu.

Argentinac će na klupi europskog doprvaka zamijeniti Nijemca Thomasa Tuchela koji je 24. prosinca dobio otkaz. S klubom iz francuske prijestolnice potpisao je ugovor do 30. lipnja 2022. godine, uz mogućnost dodatne godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PSG se trenutačno nalazi na trećem mjestu Le Championnata sa 35 bodova, bod manje od Lillea i Lyona.

Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo