POCHETTINO POTPUNO IZGUBIO ŽIVCE ZBOG 'NEPRAVDE': / 'To je nevjerojatno - idemo u Dortmund strašno zakinuti!'

Image
Foto: Screenshot

Trener londonskog Tottenhama poludio je zbog onoga što smatra velikom nepravdom uoči uzratne utakmice protiv Borussije Dortmund

5.3.2019.
17:17
Screenshot
VOYO logo

Mauricio Pochettino se žalio na manjak vremena koju Tottenham ima za pripremu današnje utakmice – uzvratnog susreta osmine finala Lige prvaka protiv Borussije Dortmund. Spursi su u Londonu slavili s 3-0, ali će za uzvrat imat dan manje odmora.

Naime, Tottenham je u subotu odigrao 1-1 protiv gradskog rivala Arsenala, dok je Dortmund dobio dopuštenje od Bundeslige da svoj susret protiv Augsburga odigra u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nevjerojatno je da za ovakav tip utakmice – osminu finala Lige prvaka – koja je tako bitna, da jedna momčad ima 24 sati više vremena za pripremu od druge", rekao je Argentinac na presici uoči utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ogromna prednost. Ne razumijem kako je moguće da oba kluba nisu u istovjetnoj situaciji. Nije mala stvar imati 24 sata više vremena za pripremu. Mi smo morali prioritizirati druge stvari i nismo imali vremena raditi na terenu. To je čista nepravda", dodao je.

"Trebamo pomoć našeg Nogometnog saveza, trebamo pomoć Premier lige, oni moraju pokazati više razumijevanja za ovakav tip situacije", zaključio je Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo