POCHETTINO JASNO DAO DO ZNANJA TKO JE FAVORIT ZA EUROPSKU TITULU: / 'Oni su korak iznad svih ostalih!'

Image
Foto: AFP

Trener engleskog prvoligaša Tottenhama identificirao je jednu momčad koja je po njemu iznad svih u ovogodišnjoj Ligi prvaka

18.3.2019.
19:08
AFP
VOYO logo

Mauricio Pochettino se priprema za četvrtfinalni ogled Lige prvaka koji će njegov Tottenham odigrati protiv engleskog prvaka Manchester Cityja. Argentinac će domaću utakmicu odigrati na novoizgrađenom stadionu Tottenhama, a španjolski Mundo Deportivo je prenio njegova razmišljanja o tome koja je momčad favorit za osvajanje Lige prvaka.

"Barcelona ima odlične igrače, fenomenalne igrače, ali imaju i jednog genijalca koji nas iznenađuje iz dana u dan. Ako postoji favorit za osvajanje Lige prvaka, onda je to Barca – oni su korak iznad svih ostalih", rekao je Pochettino.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što me najviše iznenađuje kod Lea Messija je njegova konzistentnost. On je fenomenalan u svakoj utakmici, svaka tri ili četiri dana, u posljednjih 11 ili 12 godina otkako je u prvoj momčadi", rekao je sunarodnjak za kapetana Barcelone, koji je u nedjelju postigao još jedan hat-trick u pobjedi Barcelone nad Betisom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo