Počeo Kovačev psihološki rat: 'Jaki ste, ali i mi smo'

Hrvatska je razbila Kamerun u Manausu! I to doslovno! Dva je gola zabio Mario Mandžukić, a po jedan su dodali Olić i Perišić. Izbornik Kovač nije mogao sakriti oduševljenje nakon utakmice.

19.6.2014.
2:36
VOYO logo

"Moram čestitati dečkima što su ovu utakmicu odigrali ovako. U ovakvim uvjetima, i Mandžo mi je rekao da je ovo bilo jako teško za izdržati. Nismo ušli dobro u prvih deset minuta, Kamerun je stvorio nekoliko dobrih prilika, posebno iz prekida, noge su bile teške, no kako je vrijeme odmicalo, snašli smo se i sve se otvorilo kada je Olić zabio gol. Jako sam zadovoljan, no ima tu još potencijala", rekao je Kovač i naglasio kako nakon povijesne pobjede nema vremena za slavlje.

"Nema puno slavlja, moramo se regenerirati i fokusirati na Meksiko. Čeka nas vrlo, vrlo jaka momčad, ali i mi smo jaki."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kovač je za razliku od Brazila utakmicu počeo sa Sammirom, dok je Kovačić bio na klupi.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir je odlično trenirao cijelo ovo vrijeme. Trebali smo pobjedu na u ovoj utakmici i tražio sam tko mi tu može najviše pomoći, netko tko može igrati prema naprijed. Kovačić je malo zapeo u prvoj utakmici protiv Brazila, znam to je ipak bio Brazil, ali Sammir je odlično dogovorio na ovaj izazov. Pranjić mi je bio potreban više o Vrsaljka jer nam je trebao igrač koji može napraviti više u ofenzivi."

Na redu je Meksiko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Potvrdilo se sve ono što smo do sada gledali, Meksiko je jaka momčad, jako domoljubna poput nas i tu je njihova snaga. Igraju jedan presing prema naprijed, ali su zbog toga dosta ranjivi prema nazad. To smo vidjeli i na utakmici s Brazilom. Nadam se da će naši igrači to iskoristiti i želimo tu utakmicu riješiti u našu koristi", zaključio je Kovač.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo