Legenda s 15 trofeja napusta Manchester United

Jedan od najtrofejnijih igraca Manchester Uniteda, Rio Ferdinand, donio je odluku kako nece produziti ugovor s Manchester Unitedom te ce ovo ljeto pronaci novi klub.

13.5.2014.
10:28
VOYO logo

Igrac s 454 nastupa u dresu Manchester Uniteda, osvojenih sest naslova prvaka Engleske, trofeja pobjednika Lige prvaka i FIFA svjetskog prvenstva klubova te dva Liga kupa i pet Community Shieldsa, odlucio je napustiti klub.

Ugovor Rija Ferdinanda s Manchester Unitedom trajao je do ovog ljeta i Ferdinand je donio odluku o neproduzivanju ugovora i prelaskom u drugi klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dugo sam razmisljao o buducnosti i nakon 12 godina igranja u najboljem klubu svijeta, odlucio sam da je vrijeme za odlazak. U Manchester United sam dosao kako bih osvajao trofeje i u najludim snovima nisam mislio da cu imati tako uspjesno razdoblje u klubu. Igrao sam s fantasticnim igracima s kojima sam postao veliki prijatelj, a stvari koje se nikada nece zaboraviti su prvi naslov prvaka Engleske i sjajna noc u Moskvi kada smo postali prvaci Europe", rekao je Ferdinand.

Sto se tice buducnosti, Ferdinand ce nastaviti igrati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjecam se spreman, potpuno sam zdrav i jedva cekam nove izazove bez obzira gdje ce me buducnost odvesti", dodaje bivsi engleski reprezentativac.

35-godisnji stoper u United je dosao jos 2002. godine iz redova Leedsa u kojem je proveo dvije sezone nakon dolaska iz maticnog West Ham Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo