POBJEĐUJU BEZ RANIERIJA: / Leicester City nakon Liverpoola upisao i novu pobjedu

Image
Foto: LINDSEY PARNABY
4.3.2017.
18:29
LINDSEY PARNABY
VOYO logo

Upravo jednakim rezultatom prošli tjedan Leicester je slavio protiv Liverpoola, a sa ovih šest bodova napokon se i udaljio iz opasne zone te je trenutačno na 15. mjestu ljestvice engleskog prvenstva sa 27 bodova, pet više od zone ispadanja.

Hull je poveo u 14. minuti golom Sama Clucasa, a Leicester uspio izjednačiti u 28. minuti preko Christiana Fuchsa. Riyad Mahrez je u 59. minuti doveo domaćine u vodstvo, a sve dvojbe oko pitanja pobjednika razriješio je Tom Huddlestone koji je u sudačkoj nadoknadi ugurao loptu u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Važne bodove u borbi za premierligaški status ostvario je Crystal Palace pobijedivši na gostovanju West Bromwich Albion 2-0. Golove za londonski sastav zabili su Wilfried Zaha (55) i Andros Townsend (84).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ranijem terminu Manchester United i Bournemouth su odigrali 1-1. Domaćin je poveo u 23. minuti golom Marcosa Roja, a Bournemouth je izjednačio u 40. minuti nakon što je Joshua King realizirao kazneni udarac. Gosti su od 45. minute igrali s igračem manje, no 'Crveni vragovi' nisu to uspjeli iskoristiti. Najbolju priliku imao je Zlatan Ibrahimović koji u 72. minuti nije realizirao kazneni udarac. Artur Boruc je sjajnom paradom zaustavio udarac švedskog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U derbiju kola večeras se sastaju Liverpool i Arsenal. U nedjelju igraju Tottenham i Everton, te Sunderland i Manchester City, a kolo će u ponedjeljak zatvoriti West Ham i Chelsea.

Na ljestvici vodi Chelsea sa 63 boda, deset manje ima Tottenham, a treći je Manchester City sa 52 boda. Zadnja tri mjesta koja vode u niži rang natjecanja drže Middlesbrough (22), Hull City (21) i Sunderland (19).

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo