PO NOVA TRI BODA: / Ivan Perišić prokomentirao pobjedu protiv Kosova i najavio slavlje protiv Finske

Image
8.10.2016.
19:34
VOYO logo

S konferencije za medije u Tampereu gdje u nedjelju s početkom u 18 sati snage odmjeravaju Hrvatska i Finska Perišić je krenuo analizom 6-0 pobjede protiv Kosova koju su Vatreni upisali u četvrtak. Njegovu izjavu donosi nogometni portal Goal.

"Stvarno je bilo super protiv Kosova, zabili smo šest golova i igrali stvarno dobro. Idemo nastaviti tako. Ako sutra ne pobijedimo, ta utakmica protiv Kosova neće značiti ništa. Znamo koji nam je cilj protiv Finske. U svakoj utakmici trebamo biti ozbiljni. Finska je odigrala 1-1 s Kosovom i sad izgubila od Islanda neregularnim golom. Sigurno ima kvalitetu, ali budemo li pravi, onakvi kakvi smo bili protiv Kosova, nemamo se razloga bojati. Najvažnije je da od prve minute uđemo kako treba. Svi su se odmorili od puta, bilo je naporno, ali svi smo spremni i koncentrirani. Jedini je cilj osvojiti tri boda", iskren je bio Perišić kojeg su novinari potom upitali može li ova Hrvatska ponoviti uspjeh Vatrenih iz 1998. godine kada je osvojena svjetska bronca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
RIJEŠITE MISTERIJ O KOJEM BRUJI CIJELI SVIJET: /

Je li fantomski pobjednički gol Islanda regularan?

Image
RIJEŠITE MISTERIJ O KOJEM BRUJI CIJELI SVIJET: /

Je li fantomski pobjednički gol Islanda regularan?

"Teško je pričati o tome. Imali smo šansu na Euru, ali nadam se da još nije kasno. Imamo dobru momčad na svim pozicijama, uz malo sreće sve je moguće. Teško će se takav rezultat ponoviti, ali svi smo uvjereni da se može budemo li igrali kao na Euru i imali dozu sreće. Ja se osobno nadam da mogu nastaviti niz dobrih igara. Najvažnije je dati maksimum, s tim nemam problema i treba nastaviti ovako. Bitno je da Hrvatska pobijedi. Ne moramo bježati od uloge favorita. Kad pogledamo igrače koji igraju u našoj reprezentaciji, mislim da smo favorit broj 1, ali treba to pokazati na terenu i ići od utakmice do utakmice", zaključio je nogometaš milanskog Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo