Pletikosa priznao: 'Sudac je mogao suditi penal!'

Utakmicu Hrvatske i Makedonije na otvaranju kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo u Brazilu obilježilo je odlično suđenje, ali jedna nedoumica ipak je ostala.

8.9.2012.
11:41
VOYO logo

Hrvatski vratar Stipe Pletikosa sam je prokomentirao dvojbenu situaciju iz prvog poluvremena kada je bio u duelu s Goranom Pandevom. Sudac je tada, kod rezultata 0:0, tvrdi Plete, mogao pokazati na bijelu točku...

"Vidjelo se da je Pandev pokušao iznuditi jedanaesterac i po meni to nije bilo za penal, ali budimo realni, bilo je kontakta i sudac je lako mogao pokazati na bijelu točku", izjavio je Pletikosa za Večernji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nasreću, to se nije dogodilo, a Hrvatska je u drugom poluvremenu uspjela zabiti gol, nakon sjajne akcije Modrića, asistenta Mandžukića i strijelca Nikice Jelavića. Luka je odigrao svoju prvu utakmicu u nacionalnom dresu nakon potpisa za Real, i unatoč umoru, pokazao koliko zna o nogometu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kako se osjećam? Kada za Hrvatsku igram uvijek je isto, ništa se nije promijenilo otkako sam u Realu. Uvijek s istom željom dolazim u Hrvatsku. Makedonci su bili dobri, ali zasluženo smo pobijedili. Ne bih ulazio u dublje analize, ali trebali bismo igrati bolje. Lakše će nam biti igrati protiv Belgije jer su oni momčad koja se voli nadigravati", najavio je Modrić novi ispit Hrvatske koji je na rasporedu već u utorak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo