PJANIĆ SE OPROSTIO OD JUVENTUSA, ODMAH SE JAVIO LOVREN I RASTURIO KOMENTAROM: / 'Bravo, tata, gazi tamo...'

Image
Foto: Twitter/Liverpool FC

Inače, Lovren i Pjanić igrali su zajedno u Lyonu

29.6.2020.
20:49
Twitter/Liverpool FC
VOYO logo

Brazilski veznjak Arthur Melo do kraja će ove sezone biti u redovima Barcelone, a onda prelazi u Juventus, objavila je Barcelona na svojim službenim stranicama, a nešto kasnije potvrdili su i da će u redove Barcelone stići Miralem Pjanić.

Image
LOVREN OPET UNIŠTIO PJANIĆA KOMENTAROM: /

Džeko i Misimović u nevjerici: 'Ovdje ti ni prevoditelj ne može pomoći'

Image
LOVREN OPET UNIŠTIO PJANIĆA KOMENTAROM: /

Džeko i Misimović u nevjerici: 'Ovdje ti ni prevoditelj ne može pomoći'

Klub je objavio da će Pjanićeve usluge platiti 60 milijuna eura plus još pet milijuna bonusa, tako da će Barcelona u cijelom poslu dobiti Pjanića i još zaraditi 17 milijuna eura nakon što Juve plati odštetu za Arthura. Pjanić (30) će pod ugovorom s Barcelonom biti do ljeta 2024. godine, a prelazi na Camp Nou 1. rujna. Pjanićeva otkupna klauzula iznosit će 400 milijuna eura, izvjestili su iz kluba. Pjanić je tako postao najskuplji nogometaš iz Bosne i Hercegovine svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lovrenova poruka

Pjanić se od Juventusa oprostio na Instagramu, a odmah mu se javio i hrvatski reprezentativac Dejan Lovren.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Diši Mire, to je ono što ponavljam u sebi u odlučujućim trenucima utakmice. I to je ono što sada sebi stalno govorim, dok pokušavam napisati ono što trenutno osjećam. Stigao sam prije četiri godine pokušavajući osvojiti sve. Čak i kada to ne možete, to je ono što igrač Juventusa uvijek mora pokušavati. Bile su to četiri intenzivne godine tijekom kojih sam živio sa velikim profesionalcima, ali prije svega sa iskrenim prijateljima. Sa njima sam dijelio pobjede i rekorde, ali i gorke poraze, poraze koji su se događali na samo jedan korak od cilja. Ovo su godine u kojima sam sazrio kao čovjek i otac. Ovo je grad u kojem je moj Edin odrastao, postao navijač ovog kluba i grad u kojem smo moja obitelj i ja stvorili najbolje uspomene naših života", napisao je Pjanić, a stigao je odgovor Lovrena.

"Bravo tata, gazi tamo i sve najbolje", napisao mu je hrvatski reprezentativac te u samo pola sata skupio više od 1300 lajkova na svoj komentar. Inače, Lovren i Pjanić igrali su zajedno u Lyonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogledajte što je Pjanić objavio na svom Instagramu nakon što se proširila vijest da od 1. rujna ove godine postaje novi član Barcelone:

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo