ANKETA NET.HR-A

PITANJE KOJE ZANIMA ČITAVU NACIJU: Otkrivena velika istina o Nikoli Kaliniću! Ovo se ‘Kali’ neće svidjeti

Izbornik hrvatske reprezentacija Ante Čačić je u razgovoru za Sportske novosti otkrio zašto Nikola Kalinić u reprezentaciji dobiva ‘mrvice’, što zanima čitavu hrvatsku javnost.

Nikola Kalinić prošle je sezone igrao odlično za Fiorentinu za koju je zabio 16 pogodaka uz 7 asistencija u 46 odigranih susreta u svim natjecanjima. Posebno je golgeterski raspoložen bio u prvom dijelu sezone. U drugom je zabio manje, ali dojam je i dalje jako dobar.

ČAČIĆ KAO NITKO PRIJE? Osporavani izbornik na pragu je rekorda s hrvatskom reprezentacijom

Zabio Španjolcima i Kosovu

Ove sezone Kalinić je za Viole postigao 2 pogotka u osam odigranih susreta u svim natjecanjima (uz 1 asistenciju). Iako ovu sezonu nije tako golgeterski raspoložen kao u prošloj u isto doba, hrvatska javnost se pita zašto Kalinić u ove prve tri utakmice nije dobio više minuta u dresu Vatrenih, nakon što je i na Euru zabio gol Španjolcima i posljednji šesti pogodak Kosovu u Skadru prošlog četvrtka?

nikola kalinić

Kalinić nije sretan

Kalinić i nije najsretniji svojim statusom u reprezentaciji Hrvatske

“Pa jasno da nije najsretniji, da sam ja na njegovu mjestu, isto ne bih bio najsretniji. Međutim, on ima peh, ispred sebe ima Mandžukića koji igra dugo godina na visokoj razini, zabija, puno pridonosi rezultatu momčadi, i to je tako”, kazao je izbornik Čačić za SN.

Ovo objašnjenje zasigurno se neće svidjeti Kaliniću, ali Mandžukić je proradio u dresu Hrvatske i u posljednje dvije utakmice za Vatrene zabio četiri pogotka. A mi vas u našoj anketi pitamo: Bi li Kalinić trebao dobivati više minuta u dresu Hrvatske?

Povratak na Net.hr