PIQUE ŠOKIRAO ODLUKOM: / 'Odlazim iz reprezentacije, navijači su mi ubili radost igranja za Španjolsku'

Image

Branič Barcelone i španjolske nogometne reprezentacije Gerard Pique najavio je napuštanje dresa izabrane vrste nakon Svjetskog prvenstva kojem će za dvije godine domaćin biti Rusija.

10.10.2016.
8:34
VOYO logo

Pique je to potvrdio nakon 2-0 pobjede Španjolske protiv Albanije u kvalifikacijama koje bi Furiju trebale odvesti do Mundijala što bi, pak, bilo Piqueovo treće takvo natjecanje.

"Svjetsko prvenstvo u Rusiji bit će moje zadnje natjecanje za Španjolsku. Razmislio sam o tome, nije ovo nešto što govorim vruće glave. Dugo sam o tome razmišljao i mislim da je to ispravna odluka", kaže 29-godišnji branič kojem je nastup protiv Albanije bio 86. za reprezentaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, ponosni Katalonac, koji uvijek i ističe svoju pripadnost toj autonomnoj zajednici, ponovno je imao što objašnjavati na račun svoje opredijeljenosti. Naime, fotografije s utakmice protiv Albanije pokazuju da je odrezao donji dio rukava na kojima su boje španjolske zastave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Smetali su me prekratki rukav", kazao je Pique koji je ovu odluku donio i zbog toga što je često meta navijača koji mu zamjeraju odanost Kataloniji, ali i izrugivanje s nogometašima velikog rivala Real Madrida.

"Nadam se da će me se nakon toga pustiti na miru. Navijači su mi ubili radost igranja za reprezentaciju i premda ću nakon Rusije imati tek 31 godinu ostavit ću se igranja za izabranu vrstu", dodao je branič koji je sa Španjolskom osvajao svjetske i europske naslove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Usput, isto što je Pique napravio s rukavima, napravio je i Sergio Ramos. I prošao bez kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo