SKRUŠENO PRIZNANJE

PIQUE PRIZNAO DA JE LAGAO: Odavno je znao da Neymar odlazi, a evo zašto je objavio sporni ‘tvit’

Stoper Barcelone priznao je da je svjesno napisao laž kada je na Twitteru objavio da Neymar ostaje u katalonskom klubu.

U trenucima dok se naveliko nagađalo kako će Neymar napustiti Barcelonu i preseliti se u PSG, Pique je na Twitteru objavio fotografiju s Brazilcem i napisao samo jednu riječ – ostaje. Mnogi su tada pomislili da je Pique dobro upućen i da mu se Neymar povjerio da će ostati u Barceloni, ali nekoliko dana kasnije Brazilac je ipak potpisao za PSG koji je platio 222 milijuna eura odštete.

VIŠE NEMA NIKAKVIH ZAPREKA: Svijet će u nedjelju gledati debi najskupljeg nogometaša svijeta za PSG

‘Ne trebamo ga osuđivati’

Na subotnjoj konferenciji za novinare uoči španjolskog Superkupa Pique je ipak priznao da je odavno znao da Neymar odlazi, a spornim ‘tvitom’ je samo pokušao napraviti pritisak na njega da se predomisli.

“Sad kad je sve gotovo, mogu objasniti što se događalo. Već na Messijevoj svadbi nam je Neymar rekao da želi otići iz Barcelone. Na dan kad sam objavio ‘tvit’, znao sam 100 posto da odlazi, ali to je bio moj posljednji pokušaj da ga odgovorim. Naljutio se zbog toga na mene, ali riješili smo sve nekoliko dana kasnije. Siguran sam da je imao svoje razloge za odlazak i ne trebamo ga osuđivati. Donio je hrabru odluku”, rekao je Pique.

 

Povratak na Net.hr