AFERA BILIĆEVIH IGRAČA: / 'Snimljeni su u restoranu u 7 ujutro, bili su mrtvi pijani i urlali na ptice!'

Image

Napadač West Hamove nogometne momčadi Andy Carroll i čuvar mreže Darren Randolph mogli bi se naći u velikim problemima, potvrdi li se da su jutro dočekali u pijanom stanju.

28.9.2016.
14:22
VOYO logo

Menadžer momčadi Slaven Bilić, vjerojatno ponukan nizom loših rezultata koje mu sastav postiže, poslao je svoje igrače na zajednički izlazak u ponedjeljak, no prema nekim izvorima na koje se Daily Mail poziva, dio njih viđen je u sedam sati ujutro u utorak u jednom restoranu brze prehrane. Carroll i Randolph, s kojima je u društvu bio i ozlijeđeni Aaron Cresswell, bili su prema nekim navodima pijani.

"Klub će provjeriti optužbe i razriješiti situaciju s igračima", poručio je glasnogovornik West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Optužbe za pijanstvo stižu od navijača koji su komentirali Carrollove objave na društvenim mrežama pitajući ga je li pod utjecajem alkohola, ali i nekim njihovim objavama u kojima se tvrdi da se ne ponašaju kako dolikuje ili, preciznije, da u stanju u kakvom su bili urlaju na ptice po Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bilićevi igrači poraženi su u pet od šest ovosezonskih odigranih utakmica u Premier ligi. Zajedničko druženje činilo se kao dobra ideja, no ono što je trebala biti večera u jednom restoranu u Knightsbridgeu pretvorilo se u – aferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo