Kapetan otkrio istinu o skandalu u Bayernu

Philipp Lahm, kapetan nogometaša Bayerna, priznao je kako je atmosfera u klubu postala neugodna nakon što je trener Pep Guardiola otkrio kako netko iz svlačionice odaje informacije novinarima.

28.11.2013.
8:29
VOYO logo

Pep Guardiola je bio iznimno ljut jer je netko uoči velikog derbija na Signal Iduna Parku protiv Borussije Dortmund njemačkim novinama Bild otkrio početni sastav i taktiku koju je namjeravao primijeniti u tom ogledu. Iako je Bayern pobijedio s 3:0, Guardiola je kipio od bijesa.

"Nije me briga tko je 'krtica' u momčadi. Kada otkrijem tko je to bio izbacit ću ga iz momčadi i više nikada neće zaigrati za mene", poručio je jasno španjolski strateg.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Bayerna Uli Hoeness odbacio je tvrdnje da u momčadi europskog prvaka postoji 'krtica', no čini se da kapetan Philipp Lahm ipak vjeruje da je netko od njegovih suigrača 'propjevao'.

"Nadam se da će klub razgovarati s igračima po ovom pitanju, ali nisam siguran da će uspjeti pronaći odgovornu osobu ili osobe. Nadam se da će se taj problem riješiti, bolje prije nego kasnije. U svakom slučaju, posrijedi je jedna neugodna situacija koja nadilazi korektno ponašanje", rekao je Lahm.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo