Dinamo i Rijeka dobili nova upozorenja iz Europe

Protivnik Rijeke u posljednjoj rundi kvalifikacija za Europsku ligu, Šerif ostvario je pobjedu u susretu 4.

17.8.2014.
11:03
VOYO logo

Šerif je na gostovanju pobijedio Costuleni 1:0, a pogodak odluke zabio je Brazilac Ricardinho u 34. minuti. Šerif je prošlog tjedna preuzeo hrvatski stručnjak Zoran Zekić nakon što je Vjačeslav Rusnaku dobio otkaz. Pod Zekićevim vodstvom moldavski prvak je ostvario prvu pobjedu u zadnja četiri susreta. Šerif je trenutačno na trećem mjestu nacionalnog prvenstva. Prvi ogled Šerifa i Rijeke je 21. kolovoza na Kantridi.

Suparnik zagrebačkog Dinama, Petrolul Ploiesti je u dvoboju 4. kola na svom travnjaku odigrao 0:0 protiv Rapida iz Bukurešta. Petrolul je trenutačno drugi s dva boda manje od vodeće Steaue. Prva utakmica Petrolul Ploiesti i Dinama je 21. kolovoza u Rumunjskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, suparnik splitskog Hajduka, ukrajinski Dnipro u petak je u susretu 4. kola ukrajinskog prvenstva ostvario i četvrtu pobjedu svladavši kao gost Metalurg iz Zaporožja sa 1:0 (0:0). Strijelac jedinog gola bio je Artem Fedecki u 59. minuti. Ivan Strinić odigrao je svih 90 minuta za Dnipro, Nikola Kalinić odigrao je drugo poluvrijeme, dok je Mladen Bartulović odgledao dvoboj s klupe za pričuve.

Dnipro je u prva četiri kola ukrajinskog prvenstva osvojio maksimalnih 12 bodova bez primljenog pogotka, a svih 12 bodova osvojio je i prvak Šahtar iz Donjecka. Dnipro i Hajduk će svoj prvi susret 4. pretkola odigrati u srijedu, 20. kolovoza u Kijevu, dok je uzvrat 28. kolovoza na Poljudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Protivnik Splita, talijanski prvoligaš Torino još nije krenuo s ligaškim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo