PETEV PODIGAO GLAS I OTKRIO LOŠE VIJESTI O ĆORIĆU I DOBRE O BENKOVIĆU: / 'Nisam zadovoljan'

Image
Foto: Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL

Trener Dinama Ivajlo Petev nije bio zadovoljan nakon prvog pripremnog poraza modrih od novog ruskog prvoligaša Tosna 1-0 u Murskoj Soboti.

4.7.2017.
22:09
Vjeran Zganec-Rogulja/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo je u utorak upisao i prvi poraz na pripremama u Sloveniji, modri su danas poraženi (1-0) od novog ruskog prvoligaša Tosnog. Bila je to slaba predstava modrih igrača, Ivajlo Petev nikako nije mogao biti zadovoljan viđenim u Murskoj Soboti.

SMUŠENA DINAMOVA OBRANA ISPALA JAKO NAIVNA, BARIŠIĆ USTVRDIO: ‘Teško je trgovati s igračima bez Zdravka Mamića’

Kao ni činjenicom da se u prvom dijelu ozlijedio Ćorić, a dvoboj su zbog raznih problema morali preskočiti Benković, Lešković, Matel, Olmo i Hodžić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam zadovoljan, u prvom smo dijelu puno griješili, Tosno nam je tri puta došao do gola i jednom zabio. Umorni smo, to se baš vidi. Normalno je to za ovaj dio priprema, ali me svaki poraz smeta. Imamo još vremena da ispravimo neke pogreške, srećom znam u čemu smo danas griješili. Nisam htio danas riskirati s Matelom, a evo danas nam se ozlijedio Ćorić" rekao je Ivajlo Petev za Goal.com, pa nastavio:

"Riječ je o zglobu koji mu je sada jako natečen. To je tako protiv ruskih momčadi, one se ne štede i idu jako čvrsto. Bili smo i mi čvrsti, ali ovo je sve dio nogometa. Moramo analizirati pogreške, sada sam i ja griješio. Nisam u ovoj fazi priprema možda trebao izabrati dvoboj protiv ovako čvrste i agresivne momčadi", dao je do znanja Petev i otkrio kako bi Benković sutra mogao ući u trenažni proces.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo još čekaju dvije pripremne utakmice. U petak Vorskla, a u nedjelju Slovacko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo