Veliki transfer Vatrenog je podvala? 'Ništa nije istina'

Kvalitetne igre hrvatskog nogometnog reprezentativca Ivana Perišića na Svjetskom prvenstvu u Brazilu privukle su navodno interes brojnih ‘udvarača’.

Putem medija spominje se interes Evertona, Milana, Rome i Juventusa.

“To su samo medijski napisi, ništa nije istinito. Očito je da je nogomet biznis i da se svašta može dogoditi, a i Perišićev je san igrati na najvišoj mogućoj razini”, riječi Perišićevog agenta Tončija Martića prenosi europacalcio.it.

Perišić je ugovorno za Wolfsburg vezan do 2017., a sportski direktor kluba Klaus Allofs još je ranije poručio kako ga nemaju namjere pustiti da ode.

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Nije tajna da je Tottenham zainteresiran za dovođenje hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena, a londonski Metro otkriva da su “spursi” za njegov transfer voljni ponuditi oko 15 milijuna funti.

To je tri milijuna funti više nego li je Southamptonu za Lovrena ponudio Liverpool, a njihova je ponuda odbijena.

Ostaje za vidjeti kako će u redovima “svetaca” reagirati na Tottenhamovu ponudu, kao i je li Lovren voljan promijeniti sredinu.

Vjeruje se da bi mu ta opcija bila itekako primamljiva, posebice u svjetlu činjenice da je novi menadžer Tottenhama Mauricio Pochettino pod kojim je prošle sezone igrao vrlo uspješno u debitantskoj sezoni u Southamptonu.

Povratak na Net.hr