PERIŠIĆ FANTASTIČNO ZABIO ZA VODSTVO INTERA: / Hrvatski junak probio golmana

Image
Foto: AFP

Perišić sjajno zabio

26.8.2018.
22:43
AFP
VOYO logo

U drugom kolu Serie A milanski Inter na San Siru u nedjelju navečer remizirao je s neugodnim Torinom. Za Inter od prve minute nastupila sva tri hrvatska reprezentativca, Ivan Perišić, Šime Vrsaljko, Marcelo Brozović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Perišić je odlično pogodio već u 6. minuti susreta i doveo Inter u vodstvo. Icardi je izvrsno ubacio s desne strane oštro po podu, a naš je reprezentativac iz voleja fantastično desnom zakucao u mrežu gostiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inter je odigrao fantastično prvo poluvrijeme nakon kojeg je vodio 2-0, no očajan nastavak u kojem su gosti izjednačili i bili korak do pobjede.

U 32. minuti među strijelce se upisao Stefan de Vrij i u tim se trenucima činilo kako će Torino teško stradati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom dijelu Torino dominirao

Međutim, u drugom dijelu Inter je nestao s terena, a Torino je dominirao. U 55. minuti je smanjio Andrea Belotti, a u 68. je izjednačio Meite.

Gosti su potom imali još nekoliko prilika, no Samir Handanovič nije dozvolio još veće izjednačenje. U posljednjim trenucima susreta Perišić je mogao i do drugog gola, no njegov udarac s ruba kaznenog prostora sjajno je obranio Salvatore Sirigu. Perišić i Brozović su odigrali cijeli susret, dok je Vrsaljko igrao do 72. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjaca za Fiorentinu od 74.

Fiorentina je otvorila prvenstvo uvjerljivom 6-1 pobjedom protiv Chieva. 'Viole' nisu igrale prošlog kola protiv Sampdorije jer je utakmica bila odgođena i očito im je dobro došlo sedam dana pauze. Domaćin je dominirao od prve minute odigravši sjajno svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelci su bili Nikola Milenković (8), Gerson (42), Marco Benassi (49, 90), Federico Chiesa (72) i Giovanni Simenone (90+3), dok je gol za goste zabio Nenad Tomović (76). Za Fiorentinu je od 74. minute zaigrao Marko Pjaca dok Adrian Šemper nije nastupio za goste.

Leonaro Pavoletti zabio dva gola, Bradarić mu asistirao za jedan

Cagliari i Sassuolo su odigrali 2-2, nakon što su gosti izjednačili iz kaznenog udarca u devetoj minuti sudačke nadoknade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oba gola za domaći sastav zabio je Leonaro Pavoletti (10, 73), a kod drugog mu je asistirao Filip Bradarić koji je ušao u igru nekoliko minuta ranije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srna svih 90 minuta za Cagliari

Za Cagliari je cijeli susret odigrao bivši hrvatski reprezentativac Darijo Srna, dok Marko Pajač nije ulazio u igru. Golove za goste zabili su Domenico Berardi (53) i Kevin Prince Boateng (90+9-11m)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na ljestvici vode Juventus, Napoli i SPAL sa po šest bodova. Inter je na 11. mjestu s jednim bodom, dok je Milan na 17. mjestu bez bodova, ali i s utakmicom manje.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

REZULTATI Inter - Torino 2-2 (PERIŠIĆ 6, de Vrij 32 / Belotti 55, Meite 68) Fiorentina - Chievo 6-1 (Milenković 8, Gerson 42, Benassi 49, 90, Chiesa 72, Simenone 90+3 / Tomović 76) Genoa - Empoli 2-1 (Piatek 6, Kouame 18 / Mraz 90+4) SPAL - Parma 1-0 (Antenucci 49) Udinese - Sampdoria 1-0 (de Paul 9) Frosinone - Bologna 0-0 Cagliari - Sassuolo 2-2 (Pavoletti 10, 73 / Berardi 53, Boateng 90+9-11m)

U subotu: Juventus - Lazio 2-0 (Pjanić 30, MANDŽUKIĆ 75) Napoli - Milan 3-2 (Zielinski 53, 67, Mertens 80 / Bonaventura 15, Calabria 49)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ponedjeljak: Roma - atalanta

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo