PEREZ PRIPREMA VRTOGLAVIH 600 MILIJUNA ZA REMONT MADRIDA: / Ima li mjesta za Modrića u novom Realu?

Image
Foto: AFP

Real Madrid sprema pojačanja nakon lošeg početka nove sezone

10.11.2018.
9:49
AFP
VOYO logo

Real Madrid se, nakon jako lošeg početka sezone pod sada već bivšim trenerom Julenom Lopeteguijem, stabilizirao i po prvi puta povezao tri pobjede u nizu. Na klupi je sada madridska legenda, Santiago Solari, ali pitanje je hoće li ostati dulje od jedne sezone.

Španjolski mediji svejedno pišu kako je Florentinu Perezu dosta i kako sprema veliki remont u Kraljevskom klubu. Tako Diariogol piše kako su dani Luke Modrića u Madridu odbrojani. Naime, ako je za vjerovati španjolskom tabloidu, Perez smatra kako je Modrić dao sve što može dati u bijelom dresu, te mu je već pronašao zamjenu. Riječ je o jednom od dvojice talentiranih plejmejkera – Tottenhamovom Christianu Eriksenu ili Lazijevom Sergeju Milinkoviću-Saviću.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Madrid bi ponudio Modrića i određenu svotu Tottenhamu ili Laziju u zamjenu za jednog od ta dva igrača, a španjolski portal nije isključio niti odlazak kapetana Hrvatske u Inter, s kojim ga se povezivalo početkom sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U velikom remontu, koji bi Madrid koštao čak 600 milijuna eura, Španjolci pišu kako Perez kani dovesti Neymara i još jednog napadača svjetske klase – Kanea, Icardija ili Firmina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo