PAKLENI PLAN MADRIĐANA: / Perez nudi 100 milijuna eura i Ronalda kako bi doveo genijalca za kojim pati?

Image
Foto: AFP

Ako PSG bude tvrd orah u pregovorima oko Neymara, Perez ima na raspolaganju sveukupno 222 milijuna funti (oko 250 milijuna eura) kako bi čelnicima spomenutog francuskog kluba promijenio mišljenje.

27.12.2017.
12:49
AFP
VOYO logo

Teško je reći koliko priča drži vodu, ali britanski tabloid Express i španjolski Diario Gol raspisali su se o tome i zaintrigirali nogometne fanove diljem svijeta, zagolicali im maštu... Naime, zbog loših rezultata u prvenstvu ove sezone, poraza u El Clasicu od Barcelone na Santiago Bernabeu 3-0 i velikih 14 bodova zaostatka za "katalonskim gigantom", vodećom momčadi Primere, u Madridu pripremaju pakleni plan.

RONALDO NAJBOLJI DRUGU GODINU ZAREDOM: Cristiano je europski sportaš godine, nadmašio je Hamiltona i Federera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Velika želja Florentina Pereza, predsjednika Reala, i Zinedinea Zidanea, trenera kraljeva, još uvijek je brazilski majstor od 222 milijuna eura, PSG-ova zvijezda Neymar. Plan uključuje razmjenu igrača u koju je uključen najbolji igrač svijeta u godini na izmaku Cristiano Ronaldo.

Da, navodno su se Perez i Zidane spremni odreći, odnosno žrtvovati Portugalca, svoju najveću zvijezdu, zbog nogometne genijalnosti i mladosti koju posjeduje Neymar (Ronaldo ima 32 godine, Neymar 25). Prema njihovim informacijama Perez je za brazilsku zvijezdu spreman prema Parizu poslati oko 100 milijuna eura i Cristiana Ronalda kao dio transfera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brazilac bi se tako nakon samo jedne sezone provedene u Francuskoj mogao vratiti u Primeru i to u redove najžešćeg rivala Barcelone, Real Madrid. Britanci pišu kako je Ronaldo još prije jasno dao do znanja kako se protivi transferu za nekog od igrača s kojim se osobno natječe u borbi za individualne nagrade.

Međutim, to neće biti presudno, ako do transfera dođe. Ako bogati katarski vlasnici PSG-a odluče pustiti Neymara u Real i dovesti Ronalda na Park prinčeva, uz to mu i dati primanja koja Messi ima u Barceloni, Portugalčeve napomene neće imati nikakvog učinka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti i ako PSG bude tvrd orah u pregovorima oko Neymara, Perez ima na raspolaganju sveukupno 222 milijuna funti (oko 250 milijuna eura) kako bi čelnicima PSG-a promijenio mišljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo