Fenomen: 'Doktori su mi potvrdili! Imam cak tri srca!'

'Ne bojim se smrti!'. - s tim je rijecima najbolji nogometas svijeta 74-godisnji Pele napustio bolnicu u Sao Paulu, u kojoj je proveo 15 dana zbog urinarnih komplikacija.

9.12.2014.
19:32
VOYO logo

Pele je otpusten iz bolnice Albert Einstein u kojoj je prvo hospitaliziran 13. studenoga zbog bubreznog kamenca, a desetak dana kasnije i zbog infekcije urinarnog trakta. ispred bolnice ga je docekalo stotinjak novinara, kojima je najveca brazilska nogometna legenda porucio da se ne boji smrti.

"Ne bojim se smrti, ali jos necu umrijeti. Pa ja se spremam za Olimpijske igre u Riju 2016. godine", izjavio je trostruki svjetski prvak i po vecini anketa najbolji nogometas svijeta svih vremena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekli su mi da ima neku vrstu infekcije. Doktori su mi takoder potvrdili i da imam cak tri srca", nasalio se Pele, aludirajuci na svoje rodno mjesto Tres Coracoes (Tri srca) u jugoistocnoj brazilskoj drzavi Minas Gerais.

//www.youtube.com/embed/p7Aopw7N_5w

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lijecnici jos nisu objavili potpunu dijagnozu Peleovih zdrastvenih teskoca, no priznali da da je prije desetak dana njegovo stanje bilo ozbiljno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo