Pečeni vol od 450 kg mamio uzdahe usred Zagreba!

U nedjelju je deseti rođendan proslavio Nogometni centar Maksimir, poznato zagrebačko sportsko okupljalište na kojem su stasali i mnogi poznati nogometaši.

23.4.2012.
17:44
VOYO logo

Nogometni centar Maksimir osnovan je 2001. godine kao prvi privatni nogometni centar u Hrvatskoj, odnosno prva privatna škola nogometa koja je investirala u izgradnju kvalitetne sportske infrastrukture na gradskom zemljištu. Tijekom godina je na popularnim igralištima iznad Maksimirskog stadiona stvorena nogometna institucija koja uspješno provodi sportsko obrazovanje djece više od jednog desetljeća.

Stoga u nedjelju na Maksimiru nije nedostajalo gostiju, tim više što je uz obližnji park zamirisalo i pečenje kakvo se ne 'čuje' baše često u centru metrolope.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zadovoljni smo kako je sve prošlo, od 10 sati ujutro do osam navečer je prošlo više od 500 ljudi, a vol je, naravno, bio hit. Ne znam da je itko ikad radio ovako vola u Maksimiru, bilo je stvarno zabavno. Imali smo i turnire naših klinaca, kod nas trenutno trenira oko stotinjak djece, a posebno su zabavni bili turniri roditelja i izbori za naj-mamu i naj-tatu. Mame su pucale penale, tehnicirale, bilo je sjajno", opisao je Blažević nedjeljnu obiteljsko-nogometnu atmosferu na Maksimiru, kakvu već godinama sanjaju susjedi iz Maksimirske 128.

Cijeli je projekt zaživio i na državnoj razini, a o rezultatima najbolje govore imena poznatih nogometaša koja su stasala na popularnom NC-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Razvili smo koncept samofinanciranja nižerazrednih klubova kroz najam terena s umjetnom travom rekreativcima i susjednim klubovima, što dokazuju nogometni centri u Zagrebu, Splitu, Hvaru. Inače, iz naše škole nogometa poteklo je i mogo prvotimaca među kojima su i Mate Maloča, Mathias Chago, interovac Armand Dubois, a sada i nova nada hrvatskog nogometa, hajdukovac Tomislav Kiš", pohvalio nam se Blažević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo