Ovako je neuništiva legenda oduševila Sir Alexa!

Legendarni veznjak Manchester Uniteda Paul Scholes potpisao je novi jednogodišnji ugovor sa svojim klubom.

30.5.2012.
17:17
VOYO logo

Debitirao je 37-godišnji Scholes za ''crvene vragove'' u rujnu 1994. godine, te je cijelu karijeru ostao na Old Traffordu.

Uoči prošle sezone se odlučio za odlazak u mirovinu, ali mu je igranje nogometa na vrhunskoj razini previše nedostajalo, pa se u siječnju ove godine vratio iz mirovine i ponovno se priključio momčadi Alexa Fergusona, jedinog trenera kojeg je imao tijekom cijele karijere, kao i suigrač mu Ryan Giggs.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone je Scholes zabio četiri gola od povratka na teren iz mirovine. No, nije dočekao svoj 11. naslov engleskog prvaka, jer je United prosuo osam bodova prednosti pred gradskim rivalom Cityjem, koji je proslavio titulu. Novu šansu za lov na titulu u Premiershipu Scholes će, nakon što je potpisao novi ugovor, imati iduće sezone.

"Oduševljen sam. Znao je da je lani pogriješio s umirovljenjem. Sada zna da može odigrati još 25 utakmica na visokoj razini. Znam kako ga treba dozirati i koristiti, u klubu je od malih nogu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vjerojatno će sljedeća sezona biti zadnja za Ryana Giggsa i njega. Siguran sam. Zapravo, za Giggsa nisam toliko, jer prkosi godinama. Za Paula će to biti oproštajna.", rekao je Sir Alex Ferguson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo