ZABIO GOL, MEĐUTIM...

PAŠALIĆ ŠOKIRAN NAKON ISPADANJA IZ LIGE PRVAKA U POSLJEDNJIM MINUTAMA: ‘Razočarani smo, jako nam je žao zbog Bergama’

‘Razočarani smo, žao nam je i jako nam je teško, ali želimo gledati prema naprijed’

Dugo će se još pričati o večerašnjoj utakmici četvrtfinala Final Eight Lige prvaka na Lužu u Lisabonu. Atalanta je zahvaljujući sjajnim golom Marija Pašalića u 27. vodila 1:0 i imala polufinale u svojim rukama, sve do 90. Međutim, PSG je s dva gola u 90. i 93. uspio preokrenuti i pobijediti. Više o tome možete pročitati – OVDJE.

[VIDEO] TRILER KAKAV VEĆ DUGO NISMO VIDJELI: Pogledajte sjajne golove kojima je PSG u samo tri minute polomio Atalantu

‘Bili smo blizu pobjede’

Nogometaši Atalante bili su šokirani raspletom događaja…

“Šteta, bili smo blizu pobjede ali nismo uspjeli, pali smo u posljednjim minutama. To je Liga prvaka. Momčadi s takvom napadačkom kvalitetom mogu zabiti dva gola u dvije minute. Ne vjerujemo što se dogodilo”, rekao je Pašalić za Sky Sports, prenosi Napoli magazine, pa nastavio:

“Razočarani smo, žao nam je zbog nas i grada Bergama, jako nam je teško, ali želimo gledati prema naprijed i biti spremniji za Ligu prvaka sljedeće sezone. Učinili smo sve što smo mogli, u to nema nikakve sumnje, uistinu smo dali sve od sebe, ali takve momčadi imaju toliko individualne kvalitete da vam mogu naštetiti u bilo kojem trenutku. Mislim da smo dokazali da se možemo boriti protiv najjačih protivnika i nadam se da bismo mogli ponoviti jednak uspjeh u Ligi prvaka i sljedeće sezone. Vjerujem da će se Atalanta vratiti još i jača”.

Povratak na Net.hr